Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέροια – ΠΑΟΚ Β (Live)

Live η εξέλιξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β, κόντρα στην πρωτοπόρο του Βορείου ομίλου

Θωμάς Παπάς

Βέροια – ΠΑΟΚ Β (Live)
Ακολουθεί ρεπορτάζ και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές στο PAOK24
Τέλος στο παιχνίδι. Βέροια – ΠΑΟΚ Β 2-1
90+5 Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, οι ασπρόμαυροι βρίσκουν γκολ. Εκτέλεση κόρνερ με τον Φασίδη να πιάνει πολύ όμορφη γυριστή κεφαλιά και να μειώνει σε 2-1
90′ Τέσσερα λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος
88′ Σουτ του Γαϊτανίδη μέσα από την περιοχή, μαζεύει ο Βελλίδης
81′ Μπλοκάρει το σουτ του Γιακουμάκη, ο Ταλιχμανίδης
Ως αρχηγός της ομάδας ο Τάχατος αφήνει το περιβραχιόνιο στον Μελετίδη
78′ Κλείνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ Β. Έξω ο Τάχατος, μέσα ο Καλουτσικίδης.
74′ Έξω ο Τσαούσης, στη θέση του ο Τσοπούρογλου στην τέταρτη αλλαγή του Γκαρσία
73′ Πολύ ψηλά το σουτ του Μελετίδη
71′ 2-0 Απίστευτο κι όμως αληθινό. Με δεύτερη εκτέλεση φάουλ η Βέροια κάνει το 2-0. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μούργος. Γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα
69′ Πρώτη καλή στιγμή για τη Βέροια με τον Πασά να συγκλίνει από τα αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει με την μπάλα να περνά λίγο έξω
67′ Τεράστια φάση για τον ΠΑΟΚ. Σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή ο Γαϊτανίδης, μετά από μπαλιά του Σμυρλή, πιάνει πολύ δυνατό σουτ αλλά ο Βελλίδης έχει απάντηση και διώχνει σε κόρνερ
65′ Απαντά με διπλή αλλαγή ο κ. Δερμιτζάκης. Μέσα Πόζογλου και Οικονόμου, έξω Κάτσε και Φοφανά
61′ Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Β΄. Φασίδης αντί Τζίμα. Σμυρλής αντί Πανίδη και στη θέση του Σαλαμούρα περνά ο Γαϊτανίδης. Κάνει πιο επιθετικό τον προσανατολισμό του ο Πάμπλο Γκαρσία
Η κατοχή πλέον είναι στο 45-55 με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κυκλοφορούν τη μπάλα, προσπαθώντας να βρουν κάποιο άνοιγμα στην άμυνα της Βέροιας, που με το ξεκίνημα του Β΄μέρους έχει υποχωρήσει στο δικό της μισό.
55′ Χωρίς κάποια ιδιαίτερη στιγμή ως τώρα το δεύτερο μέρος, όπως ακριβώς είχε ξεκινήσει και το πρώτο ημίχρονο.
Σέντρα στο δεύτερο μέρος στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Χωρίς αλλαγές στο παιχνίδι οι δύο προπονητές
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Βέροια – ΠΑΟΚ Β 1-0
44′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο  Τζίμας έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Τσαούση, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά έστειλε την κεφαλιά του πάνω στον τερματοφύλακα της Βέροιας
41′ Ο Πασάς εκμεταλλεύεται την κακή συνεννόηση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, σουτάρει μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ταλιχμανίδης. Σταθερός ο Έλληνας πορτιέρο
38′ Νέο κόρνερ για τη Βέροια. Στο 4-0 οι εκτελέσεις ως τώρα
35′ Παρά το γκολ του Κάτσε η Βέροια δεν ήταν καλύτερη με τον ΠΑΟΚ να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και ν’ απειλείται μόνο από στημένες φάσεις. Μία από αυτές κατέληξε στα δίχτυα
30′ Η Βέροια ανοίγει το σκορ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, που νικά τον Ταλιχμανίδη για το 1-0. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ σκοράρει για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.
23′ Ακόμη ένα με εκτελεστή τον Κάτσε, επιθετικό φάουλ του Πασά, λήγει κι αυτή η φάση
22′ Δεύτερο κόρνερ για τη Βέροια. Περνά η φάση με την άμυνα του ΠΑΟΚ να διώχνει
20′ Ισορροπημένο το παιχνίδι ως τώρα. Προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα οι Ουεντραόγκο και Σαλαμούρας για τον ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου
18′ Κίτρινη κάρτα στον Γαβριηλίδη, που πήγε με πολύ δύναμη πάνω στον Τάχατο
15′Απάντηση για τον ΠΑΟΚ με τον Μελετίδη να βρίσκει τον Πανίδη μέσα στην περιοχή, κεφαλιά από τον φορ του ΠΑΟΚ, μπλοκάρει ο Βελλίδης
13′ Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι για τη Βέροια. Ο Πασάς έκλεψε την μπάλα από τον Μανωλιούδη, εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής τον Ταλιχμανίδη αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μπλόκαρε σταθερά.
8′ Πιέζουν ψηλά οι γηπεδούχοι, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε λάθη. Προσπαθούν από τα αριστερά οι παίκτες του Γκαρσία με τον Τσαούση να ψάχνει να βρει τον Πανίδη, που κινείται στην πλάτη της άμυνας.
5′ Χωρίς φάση μέχρι τώρα η αναμέτρηση. Ένα κόρνερ για τη Βέροια πέρασε ανεκμετάλλευτο με τον Πασά να κάνει επιθετικό φάουλ στον Ταλιχμανίδη στον αέρα.
1′ Σέντρα στο παιχνίδι
Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης: Βελλίδης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Μούχαλης, Κάτσε, Μούργος, Γαβριηλίδης, Φοφανά, Πασάς, Γιακουμάκης
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ε.Π.Σ Ηπείρου) και βοηθοί οι Κωνσταντίνος Λιόντος (Ε.Π.Σ Ηπείρου) και Λάμπρος Διαμάντης (Ε.Π.Σ Ηπείρου). Τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Τακίδης (Ε.Π.Σ Κιλκίς).

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε για τη βασική ενδεκάδα τους: Ταλιχμανίδη, Αποστολόπουλο, Μανωλιούδη, Κουλιεράκη, Τάχατο, Ουεντραόγκο, Μελετίδη, Σαλαμούρα, Τσαούση, Τζίμα και Πανίδη.

Με 26 βαθμούς σε 17 αγώνες, οι “ασπρόμαυροι” του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκονται στην 8η θέση του πίνακα τη στιγμή που η Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής με 42 βαθμούς σε 17 αγώνες, με τον πρώτο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Χατζηστραβό, Κουλούρη αλλά και στον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή του αυριανού αγώνα της πρώτης ομάδας με τον Ιωνικό.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3

Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε live την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με την πρωτοπόρο της Superleague 2, Βέροια, στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής. Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα από την Κεντρική Μακεδονία είχε φύγει με το πολύτιμο 1-2 από την Ευκαρπία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ