ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σνάουτσνερ: “Μας πονάνε τέτοια γκολ, αλλά παλέψαμε”
Η τοποθέτηση του βοηθού προπονητή του ΠΑΟΚ Β, μετά το τέλος του αήττητου σερί

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ Β, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βέροια, που έληξε με ήττα από την τοπική ομάδα με 2-1. Ο Πολωνός στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, που όμως είπε, “την πόνεσε”. Αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες ευκαιρίες των ασπρόμαυρων ενώ τόνισε πως η ομάδα δεν τα παράτησε και θα χτίσει πάνω σε αυτό για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Αναλυτικά η δήλωση του:
Τι δεν πήγε καλά σήμερα στον ΠΑΟΚ:
“Χάσαμε με δύο στατικές φάσεις. Μας πονάει το πρώτο γκολ που οι παίκτες στο τείχος άνοιξαν. Έγινε μεγάλο λάθος. Τα παιδιά πάλεψαν πολύ. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν καταφέραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια για ανέβουμε κι άλλες θέσεις. Τα παιδιά δεν παράτησαν το παιχνίδι και έτσι σκοράραμε. Δεν είχαμε άλλο χρόνο μετά το 2-1, αλλά το θετικό είναι συνεχίσαμε να πιέζουμε τον αντίπαλο”.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κωνσταντέλιας: «Περήφανος να εκπροσωπώ την χώρα μου» (pic+vid)
Η ανάρτηση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2024, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να μπαίνει ως αλλαγή στο 62' στην νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 0-3.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μάλιστα, βρέθηκα μια ανάσα από το να συνδυάσει την πρώτη του συμμετοχή και με γκολ, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία προς το φινάλε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαββατιάτικη δράση για την Κ15 του ΠΑΟΚ, η οποία υποδέχεται την Λάρισα στις 13:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «LOLAS», για την 18η αγωνιστική του Β ομίλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, στο +9 από την δεύτερη Λάρισα, την οποία και αντιμετωπίζει.
Αντίστοιχα, η Κ17 πραγματοποιεί το ρεπό της αυτό το σαββατοκύριακο, ούσα 1η με 32 βαθμούς, στο +14 από τον δεύτερο Άρη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα υποδομών.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ρουμανική Φαρούλ Κοστάντζα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Τούμπα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου ή δημοσιογράφων.
Ευκαιρία για τους δυο προπονητές να θέσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε μια πιο δυνατή προπόνηση ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων. Η Φαρούλ του Γκέοργκι Χάτζι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ρουμανία, έχοντας απόσταση δυο βαθμών από την Κλουζ και πέντε από την Στεάου Βουκουρεστίου.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος, πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην κορυφή και υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μια βδομάδα στην Τούμπα. Σε αμφότερα τα πρωταθλήματα, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ.
https://twitter.com/PAOK_FC/status/1638536212154597377?s=20
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!