Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις διοργανώσεις”

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τον ΠΑΣ Γιάννενα και τη συνέχεια

Ηλίας Καπράλος

“Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις διοργανώσεις”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα που έρχεται, τη αναμέτρηση με την Γάνδη που πέρασε, τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά και τη συνέχεια στα play-off. Μέσα σε όλες τις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του μαθαίνει μέσα από αυτή τη σεζόν πως μπορεί να συνδυάσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη, ενώ τόνισε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στη βασική 11άδα με σκοπό να παίξουν οι παίκτες που είναι λιγότερο επιβαρυμένοι το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Περιμένω ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχω παρατηρήσει ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανέβει γενικότερα. Οι ομάδες είναι πιο ισορροπημένες και τα παιχνίδια το ίδιο. Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και λίγες μέρες προετοιμασίας για τον ΠΑΣ, αλλά ο αντίπαλος είχε από την μεριά του μία εβδομάδα για τον αυριανό αγώνα. Από την μεριά μας το κίνητρο παραμένει υψηλό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε αυτά τα παιχνίδια και δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη, έτσι θα έχουμε κίνητρο και περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Πόσο εύκολο είναι για τους παίκτες να βγάλουν από το μυαλό τους τον αγώνα της Πέμπτης που έρχεται:

Με ρωτήσατε για τη σημασία του πρώτου αγώνα των play-off. Τώρα δηλαδή μπορεί να εννοήσουμε ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι σημαντικός; Φυσικά και είναι σημαντικός. Νομίζω αυτό είναι το πιο μεγάλο συστατικό που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Να εστιάζουν κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι και μόνο σε αυτό. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννενα και μετά όταν θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Γάνδη, τότε να επιστρέψουμε σε αυτόν. Μετά από αυτούς τους αγώνες, θα έχουμε κι άλλους αγώνες πρωταθλήματος, αγώνες κυπέλλου και για αυτό το λόγο αυτή θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς και αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ που έχει ενεργοποιήσει όλους τους παίκτες. Να περιμένουμε μία διαφορετική ομάδα με τον ΠΑΣ Γιάννενα:

Έχουμε πολλούς παίκτες και θα πρέπει να παίξουμε με τον ΠΑΣ με κάποιες αλλαγές για να κρατήσουμε φρέσκους τους παίκτες μας. Υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες που είναι συνηθισμένες να παίζουν κάθε τρεις μέρες και να κερδίζουν τα παιχνίδια. Εμείς βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανάπτυξης αυτής της φιλοσοφίας και μέσα από αυτή τη σεζόν θα μάθουμε πολλά πράγματα για την επόμενη προς όφελος μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ