Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το rotation και οι αναγκαστικές λύσεις

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ηλίας Καπράλος

Το rotation και οι αναγκαστικές λύσεις

Ο αγώνας το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον ΠΑΟΚ, μιας και όπως είπε και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι σημαντικό οι παίκτες και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ φέτος να αποκτήσει τις εμπειρίες για την επόμενη σεζόν, πως θα διαχειρίζεται μία σεζόν με τρεις διοργανώσεις και δύο παιχνίδια την εβδομάδα.

Μέσα σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν εκτός από τον Ελ Καντουρί που είναι τιμωρημένος εκτός αποστολής έμεινε ο Πασχαλάκης για να προφυλαχτεί, οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο καθώς παίζουν συνεχόμενους αγώνες, αλλά φυσικά υπολογίζονται στο 100% οι Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι τιμωρημένοι για τη ρεβάνς με την Γάνδη.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια στις τελευταίες δοκιμές ήταν ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Σίντκλεϊ και δεξιά ο Σάστρε που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ όπως και στην Λαμία, έτσι και αύριο αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μιχαηλίδης και Μιχάι.

Στο κέντρο η παρουσία του Κούρτιτς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ δίπλα αναμένεται να είναι ο Σοάρες, κάτι που έγινε με τον Πορτογάλο μέσο και στους προηγούμενους αγώνες τα Σαββατοκύριακα. Ο Σοάρες, έπαιξε βασικός με Άρη, Ιωνικό και Λαμία, ενώ έμεινε στον πάγκο στους αγώνες μέσα στην εβδομάδα, με Μίντιλαντ, Γάνδη και ΑΕΚ.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή και πάλι σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο ντεφορμέ Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει με την Γάνδη, έτσι με τον χρόνο σαν βασικός στον αυριανό αγώνα θα μπορεί να πάρει τις ανάσες του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Επίσης βασικός θα ξεκινήσει και ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος που είναι και αυτός εκτός λίστας από την Ευρώπη, έπαιξε βασικός και σκόραρε με την Λαμία, όπως και στους υπόλοιπους αγώνες με Άρη, Ιωνικό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Τσόλακ που έχει να παίξει βασικός από τον αγώνα με τον Ιωνικό στην Τούμπα, ενώ πίσω του τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Τόμας Μουργκ, σε μία θέση που είχε παίξει και με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου και σκόραρε για το 0-1.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ