Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Παρών σε παγκόσμιο συνέδριο στο Μαϊάμι

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης εκπροσωπεί τον Δικέφαλο

PAOK24

ΠΑΟΚ: Παρών σε παγκόσμιο συνέδριο στο Μαϊάμι

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ βρίσκεται ο Παναγιώτης Αρωνιάδης ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο Soccerex, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο «Δικέφαλος» και ο επικεφαλής της ομάδας new media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κλήθηκαν να δώσουν το παρών σε ένα διήμερο συνέδριο στο οποίο θα συζητηθούν καινοτόμες ιδέες που συμβάλλουν στην προώθηση του ποδοσφαίρου και κάνουν ακόμα πιο εμπορικό και ελκυστικό το brand μιας διοργάνωσης ή ενός συλλόγου.

Ομιλητές σε αυτό το συνέδριο είναι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σε κάθε βαθμίδα του. Πρώην παίκτες όπως ο Φερνάντο Ιέρο, Φερνάνο Μοριέντες και Ντιρκ Κάιτ, πρώην διαιτητές όπως Χάουαρντ Ουέμπ, ο πρόεδρος της Μεξικανικής Λίγκας, ο κομισάριος του MLS, διοικητικά στελέχη ομάδων από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Φέγενορντ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Αρωνιάδης κλήθηκαν με αφορμή τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος new media του ΠΑΟΚ και της προβολής κάθε πτυχής και δράσης της ομάδας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα στην προσπάθεια προσέγγισης όλο και μεγαλύτερου κοινού.

Η θεματολογία αφορά κάθε πτυχή του ποδοσφαίρου. Από την προστασία των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και της ομαλής μετάβασής τους στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των φώτων της δημοσιότητας μέχρι τις κοινωνικές δράσεις των ομάδων, και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον τρόπο με τον οποίοι οι ομάδες μπορούν να έχουν τα περισσότερα δυνατά οφέλη μέχρι τις δράσεις μέσω των social media που φέρουν το ποδόσφαιρο σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ