Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιρική πανδαισία με έπαθλο 20.000€*

Γεμάτο πρόγραμμα, πολλά κέρδη

PAOK24

Ποδοσφαιρική πανδαισία με έπαθλο 20.000€*

Ο νέος διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με κορυφαίο έπαθλο τις 500.000€* και καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Κυριακή δομημένη για… ποδοσφαιρόφιλους η σημερινή, με μεγάλα ντέρμπι σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μάλιστα, η δράση ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα με Τότεναμ-Γουέστ Χαμ και ολοκληρώνεται στις 22:00 με το απόλυτο «clasico» ανάμεσα στις φορμαρισμένες Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!

Πέραν των δύο ανωτέρω, στην ημερήσια διάταξη των μεγάλων αναμετρήσεων εντάσσεται η μάχη των ελληνικών playoffs ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, το «Derby della Capitale» στην Serie A (Ρόμα-Λάτσιο) και η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων στο Κύπελλο Αγγλίας (Νότιγχαμ-Λίβερπουλ).

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών του τριημέρου εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο ExtraMatch (Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (20/03): Τότεναμ-Γουέστ Χαμ, Άρης-Παναθηναϊκός, Ρόμα-Λάτσιο, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Σεβίλλη-Σοσιεδάδ, Γάνδη-Άντερλεχτ, Νότιγχαμ Φόρεστ-Άντερλεχτ, Κολωνία-Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ-Νις και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Παίζουμε χωρίς ενέργεια…»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.

«Eίναι προφανές ότι παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε με τον τρόπο που αντιδράσαμε. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ και ήρθε στις καθυστερήσεις το γκολ της Λαμία. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε την ενέργεια για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ