Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απουσία του Μπενζεμά δίνει σημείο στο clasico

Hμέρα για… κέρδη

PAOK24

Η απουσία του Μπενζεμά δίνει σημείο στο clasico

Της… ίωσης στη Σούπερ Λιγκ σήμερα. Ο Παναθηναϊκός αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα να ταλαιπωρείτε από ίωση. Το ίδιο και η ΑΕΚ, με κρούσματα ο ΠΑΟΚ. Αντε βγάλε άκρη και παίξε στοίχημα με αυτά τα δεδομένα.

Πάντως, με ξεκούραστους Κούρτιτς-Ζίβκοβιτς αφού ήταν τιμωρημένοι την Πέμπτη, δεν συμφωνώ καθόλου με την τάση φαβοριτισμού της ΑΕΚ λόγω κόπωσης του ΠΑΟΚ. Όταν οι δύο κορυφαίοι σου είναι οκ, τότε είναι λάθος η απόκλιση στο σετ. Μέχρι και το 4.00 φτάνει το διπλό.

La Liga: Άλλη Ρεάλ χωρίς Μπενζεμά

Πάμε στο σπουδαίο ματς της ημέρας, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρσελόνα και αλήθεια πόσο καιρό είχαμε να περιμένουμε Κλασικο με τόσο ενθουσιασμό. To xaviball από τη μία και τα μαγικά που έκαναν Μόντριτς-Μπενζεμά στο Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε πίσω μερική από τη λάμψη που είχε χάσει η σπουδαία μονομαχία.

Η είδηση της απουσίας του Μπενζεμά αφαιρεί λίγο από αυτή τη λάμψη, αλλά δημιουργεί συνθήκες για στοίχημα. Ο Γάλλος έχει σκοράρει σε οκτώ από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ. Στα τέσσερα που δεν τα κατάφερε η Ρεάλ δεν κέρδισε. Και όχι τίποτα μεγαθήρια, τις Κάντιθ, Ελτσε, Χετάφε στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη ήταν εκείνο το 1-0 στη Γαλλία, όταν προερχόμενος από τραυματισμό βυθίστηκε στη συνολική επιθετική ανεπάρκεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Οσο για τα ματς που έλειψε, 0-0 με τη Βιγιαρεάλ, με το ζόρι 1-0 τη Γρανάδα και 1-0 ήττα από την Αθλέτικ στο Κύπελλο.

Η Μπαρσελόνα στην καλύτερη φετινή της κατάσταση, εφαρμόζει συνεχώς και καλύτερα τις ιδέες του Τσάβι και πηγαίνει με άριστη ψυχολογία. Στο 3.40 του Pamestoixima.gr  (Με Live Streaming*, 0% γκανιότα**, αλλά και περισσότερα από 500 special bets) το διπλό νομίζω είναι μεγάλο. Μοναδικό ψεγάδι για εμένα είναι πως ο Αντσελότι είναι σαφώς πιο έμπειρος από τον νεαρό Καταλανό στην προετοιμασία τέτοιων παιχνιδιών.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό στη Pamestoixima.gr

20/3 –22:00 Ρεαλ Μαδρίτης-Μπαρσελόνα  2  (3.40) 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη σημερινή μέρα γράφοντας τα εξής:

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.
98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει "τι είσαι για μένα".
98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.
98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.
98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.
98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ