Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

H συμμετοχή μέσω του PAOK Action σε μία ξεχωριστή κίνηση

PAOK24

Ο ΠΑΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η 21η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε μία κίνηση του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της…

Η ομορφιά βρίσκεται στην ποικιλομορφία. Δεν υπάρχει τίποτα αταίριαστο όταν υπάρχει αγάπη. Το PAOK Action στηρίζει τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down στις 21 Μαρτίου φωνάζει ένα και μόνο σύνθημα «Πολλές κάλτσες».

Γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα φορώντας με περηφάνια διαφορετικές κάλτσες και βρισκόμαστε δίπλα στο έργο που τελεί ο Σύλλογος από το 1990 μέχρι σήμερα. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη ομάδα γονέων με παιδιά με σύνδρομο Down στη χώρα μας και φορέα Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εποπτευόμενο από αυτό. Όραμα του Συλλόγου είναι μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής σε όλους τους πολίτες. Όλοι διαφορετικοί, μα όλοι ίσοι!

Μάθετε περισσότερα εδώ:

www.down.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καθάρισε» τα ban (προς το παρόν) η ΑΕΚ

Δε βρίσκεται πλέον στη σχετική λίστα της FIBA

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπορεί μέχρι πριν μερικές ημέρες, η ΑΕΚ να είχε 24 ban, ωστόσο τα διευθέτησε όλα και πλέον δε βρίσκεται το όνομα της στη σχετική λίστα στην ιστοσελίδα της FIBA.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι στην αρχή της σεζόν, αλλά στη συνέχεια το όνομα της όχι μόνο επέστρεψε, αλλά ο αριθμός των απαγορεύσεων όλο και μεγάλωνε, φτάνοντας τελικά τα 24.

To διαφορετικό στοιχείο σε σχέση με πέρσι, είναι ότι η ΕΟΚ έχει εναρμονιστεί με τον κανονισμό της FIBA φέτος, ο οποίος αναφέρει πως σε περίπτωση που επιστρέψει κάποιο διευθετημένο ban (δεν τηρηθεί δηλαδή ο διακανονισμός) τότε ανακαλούνται άμεσα όλα τα δελτία.

Μάλιστα, η ομοσπονδία έχει ανακοινώσει και επίσημα την εξέλιξη αυτή και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ΑΕΚ θα αλλάξει τακτική σε σχέση με πέρσι, όπως οφείλει να κάνει, ειδικά από τη στιγμή που ο «πέλεκυς» φέτος, προβλέπεται βαρύς, αν δεν τηρηθεί διακανονισμός και προκύψει ξανά απαγόρευση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Οκκάς αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό Β’!

Ο Κύπριος επιστρέφει στην Ελλάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Οκκάς που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Β’, μετά την απομάκρυνση του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως αναφέρουν στην Κύπρο, ο 45χρονος, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνου με τον Ολυμπιακό, για να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα...

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίδαξε ήθος ο Παπαδόπουλος

Τιμωρήθηκε με ένα μήνα αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Όργανο της Σούπερ Λιγκ, ανακοίνωσε τις τιμωρίας της προηγούμενης αγωνιστικής και γνωστοποίησε την τιμωρία του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλου, η οποία είναι αποκλεισμός ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους (και 5.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο), καθώς φέρεται να απώθησε αξιωματούχο του αγώνα με τον Άρη!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αρ. Απόφ. 181/30-9-2022

ΠΡΟΣ

1) ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2) Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Γενικός Αρχηγός)

Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους για την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση της υβριστικής συμπεριφοράς έναντι του Διαιτητή του αγώνα (άρθρο 10 παρ. 1 περ. δ Ι και 11 παρ. 1, 2, 3 Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση της απώθησης Διαιτητή από τον 2ο εγκαλούμενο.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του 2ου εγκαλουμένου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. έ, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.).

Επιβάλλει στον Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. ε’ σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.). (αγώνας της 18-9-2022 με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending