Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα με δύο Κυριακάτικα τριάρια

“Καυτές” επιλογές και κέρδη!

PAOK24

Στοίχημα με δύο Κυριακάτικα τριάρια

Η βασική χθεσινή επιλογή ήταν το διπλό της Καρταχένα, το οποίο όμως απέκλεισα άμεσα όταν είδα την είδηση της επιστροφής του Τζούρτζεβιτς. Για τον διεθνή φορ η ομάδα πήρε ειδική άδεια από την Εθνική ομάδα στο Μαυροβούνιο για να επιστρέψει. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στον πάγκο και το παιχνίδι ήταν στο 1-1. Στο δεύτερο μπήκε στο γήπεδο και με δύο γκολ και μια ασίστ οδήγησε την ομάδα του στο 4-1! 

Έδειξε και στην πράξη πως η είδηση της επιστροφής του άλλαξε κατά πολύ τους συσχετισμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρόμοια περίπτωση σήμερα ο Σαντίκ στο Αλμερία-Χιρόνα. Ο Νιγηριανός φορ έχει 15 γκολ και 10 ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πρώτος σκόρερ σε όλη τη Σεγούντα, αλλά έλειψε έναν μήνα τον Ιανουάριο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Σε εκείνο το διάστημα η Αλμερία έδωσε τέσσερα παιχνίδια, έχασε τα τρία και δεν κέρδισε κανένα (0-1-3). Εβαλε μόνο δύο γκολ και επέστρεψε στις νίκες όταν ο Σαντίκ έβαλε ένα και μοίρασε άλλο ένα στο 2-0 κόντρα στην Ιμπιζα, με την επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Σήμερα ο Σαντίκ είναι στην Αφρική, καθώς η Νιγηρία δίνει διπλά μπαράζ με την Γκάνα για μια θέση στο Κατάρ. Εκτός του Σαντίκ θα λείψουν ο εξτρέμ Ραμαζάνι των 7 γκολ και ο πολλά υποσχόμενος 21 ετών αμ. χαφ Σαμού Κόστα.

Τη Χιρόνα την παρακολούθησα την περασμένη εβδομάδα, όταν την είχα ποντάρει στο over με την Ιμπιζα. Είναι μια ομάδα που επιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά, κερδίζει εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές, έχοντας πετύχει 10 γκολ στο διάστημα αυτό. Πάνω από τις 3 μονάδες το διπλό, λίγο κάτω το over 1,5 γκολ της.  Max τιμή για το διπλό το 3.50 στη Betshop.

Στη Σούπερ Λιγκ 2 κρατάω το πολύ υψηλό over στο Καλλιθέα-Κηφισιά για τη Σούπερ Λιγκ 2 Betsson. Για την ομάδα του Βόκολου έχω γράψει αρκετές φορές φέτος. Παίζει ένα ποδόσφαιρο πολύ πιο ανοιχτό από τα δεδομένα των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στα δύο τελευταία έβαλε γκολ στη… βασίλισσα των 0-1 γκολ Επισκοπή όπως επίσης και στη Λειβαδιά, εκεί όπου ο Λεβαδειακός είχε δεχτεί μόλις άλλα τέσσερα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Κηφισιά έχει επιθετικό ταλέντο, σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές και βαθμολογικά δεν έχει κίνητρο να παίξει για το Χ.

Τελευταία σκέψη από το αποψινό πρόγραμμα το Over στο Τολίμα-Αμέρικα Κάλι στην Κολομβία. Για τη φιλοξενούμενη αφιέρωσα σχεδόν όλη τη στήλη της Τρίτης. Μας πλήρωσε τότε, τέταρτο σερί που δέχεται και βάζει γκολ. Επίσης με over και g/g και τα τρία τελευταία για την Τολίμα. Στο 2.30 το μεταξύ τους Over αρκετά τσιμπημένο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονά

27/3 –14:45 Kαλλιθέα-Κηφισιά Over 2.5  (3.40) επί 7,4 μονάδες

27/3 –22:00 Αλμερία-Χιρόνα  2  (3.50) επί 7,2 μονάδες 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: «Τελικός χωρίς κόσμο αν δε βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

Η απόφαση μετά τη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ και μετά τις διάφορες διαφωνίες, για τον κόσμο, τον αριθμό των εισιτηρίων και την έδρα, ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, είπε:

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο όνομα, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προύποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο. 

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ