Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δώρο του Πασχαλάκη στον συμπαίκτη του στον Λεβαδειακό

Μια ιδιαίτερη συνάντηση για τον διεθνή τερματοφύλακα στην Ποντγκόριτσα

PAOK24

Το δώρο του Πασχαλάκη στον συμπαίκτη του στον Λεβαδειακό

Έναν φίλο από τα παλιά συνάντησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου η εθνική μας ομάδα έδωσε φιλικό με το Μαυροβούνιο. Ο λόγος για τον Σρέντιαν Μπλάζιτς, τον πρώην τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε στην χώρα μας με τα χρώματα των Λεβαδειακού, Παναιτωλικού, Λαμίας και Χανιών.

Οι δύο τερματοφύλακες συνυπήρξαν για δύο χρόνια στον Λεβαδειακό (2008-2010) ενώ στο φιλικό της Δευτέρας (28/3) φιλικό είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και να τα πουν. Απ’ ότι φαίνεται, ο Μαυροβούνιος πορτιέρε αποκόμισε και «δωράκι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τακτική και ατομικό για δύο

Πώς συνεχίζει την προετοιμασία του ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στην σπουδαία ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ και συνεχίζει την προετοιμασία του, με φόντο μία μεγάλη "μάχη".

Οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν και την Τρίτη στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετή τακτική με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ στο τελευταίο μέρος του οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία προπόνηση που θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: “Ποτέ ξανά στην Τούμπα όσοι πούλησαν τα εισιτήριά τους”

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για τα περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ έγιναν... καπνός μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ωστόσο, την ίδια στιγμή παρατηρήθηκαν και μία σειρά από περιστατικά μεταπώλησης, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να στέλνει το δικό της, πολύ ξεκάθαρο μήνυμα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια βγήκαν στις 9:00 και… εξαϋλώθηκαν

Το sold out έγινε σε… «χρόνο dt»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοι περίμεναν πως στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ θα είχαμε sold out. Σίγουρα όμως δεν περίμεναν αυτό να γίνει σε περίπου 30 λεπτά. Οι διαδικτυακές ουρές ήταν τέτοιες που υπήρχε κόσμος που μπήκε σε αυτές λίγα λεπτά πριν τις 9:00 και δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήρια.

Η πώληση ξεκίνησε από τις 9:00 και η δίψα του κόσμου ήταν τέτοια που τα εισιτήρια...εξαϋλώθηκαν σε μισή ώρα.

Στην κυκλοφορία τέθηκαν περίπου 16.000 εισιτήρια καθώς περίπου 10.000 είναι τα εισιτήρια διαρκείας ενώ η Θύρα 8, χωρητικότητας περίπου 2.500 θεατών., δεσμεύτηκε για την παρουσία των φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ.

 

 

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1780170046376931663

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ