Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με αυτούς κατεβαίνει στη Λεωφόρο

Ποιες είναι οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου

Βαγγέλης Πάνος

ΠΑΟΚ: Με αυτούς κατεβαίνει στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα της ομάδας σήμερα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις. Το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, δεν βρίσκεται ο Κρέσπο, με την επιλογή να είναι να προφυλαχθεί ο Ισπανός αμυντικός για τον αγώνα της Πέμπτης Εκτός έμειναν και οι Λευτέρης Λύρατζης, Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Τόμας Μουργκ. Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους : Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδη , Σάστρε , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τέιλορ , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Ζαμπά , Άκπομ , Τσόλακ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατζούν μίλησε ξανά για τον Τερίμ

Η συνομιλία τους μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, δεν έχει κρύψει ποτέ την εμπλοκή του στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι γνωστή η συνεργασία του με το «ΣΚΑΪ» του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε νέα τοποθέτησή του στην Τουρκία, έκανε λόγο για νέα κουβέντα που είχε με τον προπονητή των Πράσινων, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δε βρίσκονται στην Τουρκία» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΕΚ: Συντηρείται θέμα Γιαννούλη

Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και το μέλλον του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με αφορμή και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του με την Νόριτς, ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, σύμφωνα με όσα σημειώνοντας σε ρεπορτάζ στην Αθήνα, ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό.

Φέτος ο Γιαννούλης με τη Νόριτς, έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με 4 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος ψήφισε Κωνσταντέλια!

Πήρε… σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ το «wonderkid» του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε MVP Φεβρουαρίου από το κοινό του ΠΑΟΚ, παίρνοντας έτσι την σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ και επιβεβαιώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Ο Έλληνας εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον Φεβρουάριο με μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και έτσι συνέχισε.

Ο Mr. Breeze τον Φεβρουάριο ήταν απολαυστικός. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, αυταπάρνηση και απίθανες εμπνεύσεις. Πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ κόντρα σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό και με τις ενέργειες του συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει ο Δικέφαλος αυτό που ήθελε στο γήπεδο.

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Φεβρουαρίου ο Κωνσταντέλιας συγκέντρωσε το 48,1% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ήταν εξαιρετικός για έναν ακόμα μήνα, αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 29,75%.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τόμας Κεντζιόρα, που βρίσκεται κι αυτός σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και αποτελεί κομβικό στέλεχος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ