Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντρέ, «Πάσχα» ή Ντόουγκλας; Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Ο κίπερ θέλει το back to back κόντρα σε… δυνατούς αντιπάλους

PAOK24

Αντρέ, «Πάσχα» ή Ντόουγκλας; Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Έξι αγώνες, πέντε νίκες, μία ισοπαλία, μία ιστορική πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική του πορεία και τον Μάρτιο και το paokfc.gr και το BOX ψάχνουν τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για τον προηγούμενο μήνα. Εσείς είστε που θα πάρετε την τελική απόφαση.

Πρώτος μονομάχος ο The Leader. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν απολαυστικός.  Μπορεί να μην είχε γκολ ή ασίστ, αλλά ήταν κομβικός στην πορεία της ομάδας, καταθέτοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα στο γήπεδο, στις δύσκολες καταστάσεις, όντας πραγματικός ηγέτης. Αναμφίβολα highlight του ήταν η παρουσία του στο παιχνίδι στη Γάνδη, όταν στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε με δεμένο το κεφάλι, αφού αρνήθηκε να γίνει αλλαγή, παρά το γεγονός πως αιμορραγούσε.Επόμενος διεκδικητής ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί πολύ σημαντικό γρανάζι της μηχανής του Δικεφάλου, που προσφέρει σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Τον Μάρτιο μέτρησε τρεις συμμετοχές, αλλά ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ της νίκης στο Βέλγιο.Τέλος, από τη μάχη δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο νικητής του βραβείου για τον Φεβρουάριο συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τρία από τα πέντε παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε και κράτησε όρθια την ομάδα σε σημεία που πιέστηκε από τους αντίπαλους της.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Μαρτίου; Πάρτε θέση μέσω του paokfc.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ