Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολιβέιρα: “Θα ήθελα να επιστρέψω με ένα καλύτερο αποτέλεσμα”

Τι είπε ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ στην επιστροφή του μετά από 8 μήνες

Ηλίας Καπράλος

Ολιβέιρα: “Θα ήθελα να επιστρέψω με ένα καλύτερο αποτέλεσμα”

Ο Νέλσον Ολιβέιρα γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά τον Αύγουστο και θέλησε να τονίσει την χαρά του για την επιστροφή του, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με μία καλή απόδοση της ομάδας, αλλά με την ήττα από τον Άρη. Επίσης ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την περίοδο της αποθεραπείας του και για τα χαρακτηριστικά του που ταίριαξαν με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα στην κάμερα της NOVA:

Πώς είδε την επιστροφή του:

Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ. Είναι γεγονός ότι ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός στην καριέρα μου, αλλά όλο αυτό το διάστημα είχα τη στήριξη της ομάδας για να έχω ότι χρειαστεί στην αποθεραπεία μου. Θα ήθελα να γυρίσω με ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά το σημαντικό ήταν ότι επέστρεψε.

Τι του δίδαξε αυτός ο τραυματισμός:

Όλο αυτό το διάστημα σκέφτηκα πολλά πράγματα. Αυτό που μου δίδαξε πρέπει να έχω μεγαλύτερη αντοχή και να δουλεύω περισσότερο. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα πρέπει να δεις τον εαυτό σου. Αυτές οι καταστάσεις σε κάνουν πιο δυνατό και σε κάνουν να εκτιμάς πράγματα που δεν έδινες μεγάλη σημασία στο παρελθόν.

Βλέποντας το παιχνίδι από τον πάγκο που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι:

Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο. Πολλά νεύρα, πολλά φάουλ και γενικά παίξαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε μερικές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Μετά την αποβολή δεν είχαμε πολλές δυνατότητες, αλλά και πάλι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο και μας ήταν το πρόβλημα μας για σήμερα.

Επειδή εξ αρχής ταίριαξε με την ομάδα το καλοκαίρι, τι μπορεί να προσφέρει από τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν:

Η πορεία της ομάδας ήταν καλή. Σε λεπτομέρειες χάσαμε πολλούς βαθμούς. Εκείνη η περίοδος που χάσαμε πολλά παιχνίδια κόστισαν στην ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Γενάρη να φτάσουμε πιο κοντά στην πρώτη θέση, αλλά τότε δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Μπορώ να δώσω πολλά μέσα από το παιχνίδι μου. Και ο Τσούμπα και ο Τσόλακ είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ