ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έρχεται προπονητής για την ΑΕΚ!
Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται στην Αθήνα

Αφού το σενάριο για τον Φερνάντο Σάντος… εγκαταλείφθηκε πρόωρα, αφού ακούστηκαν διάφορα ονόματα τις προηγούμενες ημέρες, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Αλμέιδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ρίβερ Πλέιτ, ακολούθησε μία διετία στη Μπάνφιλντ, τρία χρόνια στο Μεξικό και στη Γκουανταλαχάρα, ενώ από το 2018, ήταν στο MLS και τη Σαν Χοσέ, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του χθες.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο 49χρονος προπονητής, αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής της ηγεσίας και τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας και τυπικά είναι ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός που απ’ τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στο Τριφύλλι, παραχωρήθηκε με μεταγραφή στους Πολωνούς.
Η ανακοίνωση των Πράσινων, οι οποίοι θα έχουν κέρδος 400.000 ευρώ, μέσω των χρημάτων που θα πάρουν απ’ τη Λέγκια, αλλά και ένα ποσό που άφησε ο παίκτης:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας.
Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ευχόμαστε στον Καρλίτος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό.
Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία την Τρίτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επιθετική τακτική, ανάπτυξη, κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτική λειτουργία και φυσικά εσωτερικό δίτερμα.
Η άσκηση 2 VS 2 ήταν αυτή που ξεχώρισε από το πρόγραμμα, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα της κάμερας του PAOK TV.
https://www.youtube.com/watch?v=YUefAth2Qhw
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ευκαιρία για τον Τσαούση
Οι απουσίες των Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες, φέρνουν τον 22χρονο στο προσκήνιο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο(20/8) στις 21:45, στο γήπεδο της Τούμπας.
Με δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες, μοναδική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Μάριος Τσαούσης.
Αν ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αποφασίσει κάποια εσωτερική αλλαγή για την εν λόγω θέση, τότε θα δούμε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για δεύτερη φορά με την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!