Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια πολλά και από τον Μπότο! (pic)

Η ανάρτηση του Πορτογάλου για τα σημερινά γενέθλια του ΠΑΟΚ!

PAOK24

Χρόνια πολλά και από τον Μπότο! (pic)

Τι και αν μετράει μόλις τέσσερις μήνες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ! Ο Ζοσέ Μπότο έστειλε τα δικά του “χρόνια πολλά” στον σύλλογο για τη συμπλήρωση 96 χρόνων από την ημέρα που το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αναγνώρισε και επίσημα τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)

7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)

9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)

10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)

11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ