Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι φορές που ο Δικέφαλος έμεινε στο «μηδέν»

Τα παιχνίδια που του έλειψε το γκολ

PAOK24

ΠΑΟΚ: Οι φορές που ο Δικέφαλος έμεινε στο «μηδέν»

Με το τέλος του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 312 αγωνιστικά λεπτά μακριά από το γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πιο πρόσφατο γκολ για τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που πέτυχε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, στο «Βελοντρόμ», για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Συνολικά, η ομάδα του Δικεφάλου μετρά 10 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει στην φετινή σεζόν. Από αυτά, τα έξι είναι ήττες και τα τέσσερα ισοπαλίες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει συνολικά 11 ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, με τις 10 από αυτές να κρίνονται στο γκολ και μόλις μια να είναι με 2 τέρματα διαφορά, από τον Ατρόμητο τον Νοέμβρη.

Οι ασπρόμαυροι, στην Ευρώπη, δεν σκοράρουν στην λευκή ισοπαλία με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, για τους ομίλους του Conference League. Από εκεί και πέρα στην ήττα με την Μίντιλαντ για την φάση των Play-Off του θεσμού, αλλά και στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αγνοεί το γκολ σε τρία παιχνίδια με τον Άρη, για κανονική διάρκεια και Play-Off και στις ήττες με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει βρει δίχτυα στα δύο ματς του Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, για τους ”8” και τα ημιτελικά αντίστοιχα.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά λεπτά του ΠΑΟΚ μακριά από το γκολ, η χειρότερη του επίδοση για φέτος συναντάται στην κρίση που πέρασε στα τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη. Εκεί ο Δικέφαλος χρειάστηκε περίπου 365′ από το τελευταίο του γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην νίκη με 1-3 στην «Λεωφόρο», μέχρι το επόμενο στην ισοπαλία με την Λάρισα στο «Αλκαζάρ» για την φάση των ”16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το εντυπωσιακό σε αυτήν την υπόθεση, είναι πως και τα δύο προαναφερθέντα τέρματα, σημειώθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιασμίν Κούρτιτς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πρώτη φορά μετά την Μπενφίκα…

To μηδέν ενεργητικό του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και αποχαιρετά την Ευρώπη στα προημιτελικά του Conference League. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και με δυο νίκες πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αξιοσημείωτο -ειδικά για τον φετινό ΠΑΟΚ- το γεγονός πως δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα δυο παιχνίδια με την βελγική ομάδα, κάτι που είχε να του συμβεί από τη σεζόν 2013/14 και τους αγώνες με την Μπενφίκα.

Τότε ήταν για την ενδιάμεση φάση μετά τους ομίλους και πριν τους "16". Ο ΠΑΟΚ έχοντας προκριθεί ως δεύτερος, συνάντησε την Μπενφίκα που κατέβηκε ως τρίτη από το Champions League και αποκλείστηκε με το συνολικό σκορ 4-0. Ηττήθηκε με 0-1 στην Τούμπα και με 3-0 στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ».

Έκτοτε, σε όσες περιπτώσεις συμμετείχε σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πάντοτε σκόραρε, ακόμη και στους αποκλεισμούς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αναγνώριση του κόσμου (vid)

Το «ευχαριστώ» της Τούμπας για το ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη δεύτερη ηττα του από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν έτσι ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο και έζησαν σε όλη την διαδρομή του παρέα με τον κόσμο. Από το Ισραήλ, τις διπλές επισκέψεις σε Κροατία και Σκωτία, την Γερμανία, την Φινλανδία, στο Βέλγιο.

Το όνειρο δεν συνεχίζεται, παρότι έδειχνε πιθανό να γραφτεί ένα μοναδικό σενάριο, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ημιτελικών. Η Τούμπα ωστόσο, αποθέωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε με ένα θερμό χειροκρότημα και συνθήματα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437075081_8145101892186448_3286360199323378476_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαρηγόρητος ο Τάισον (pics+vid)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η λήξη του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ, που σήμανε τον αποκλεισμό για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, βρήκε τον Τάισον απαρηγόρητο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, στα 37 του και έχοντας τεράστια εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, έκλαιγε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως είναι λογικό να σκέφτεται ότι αυτή ήταν πιθανότατα η τελευταία του ευκαιρία για να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437069127_3640989759552659_7722727461194668503_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ