Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού με την πρόκριση!

Ένας ακόμα τελικός σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ραντεβού με την πρόκριση!

Να “τσεκάρει” το εισιτήριο για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας καλείται σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ (20:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, ο Δικέφαλος έχει την αποστολή να αποκλείσει τον Ολυμπιακό προκειμένου στις 21 Μαϊου να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να κατακτήσει το 5ο τρόπαιο τα τελευταία έξι χρόνια, με την αποστολή των “ασπρόμαυρων” να μην είναι φυσικά εύκολη!

Ωστόσο, έχοντας αποδείξει εμπράκτως πως γνωρίζουν από… τελικούς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να πετάξουν εκτός διοργάνωσης τους “ερυθρόλευκους”,  με τον Ρουμάνο προπονητή – που δεν ανακοίνωσε χθες την αποστολή της σημερινής αναμέτρησης – να μην υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννη Μιχαηλίδη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο – άπειρος – Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χοσέ Ρομέρο και Ιβάν Γρανάδο, τέταρτο τον Βασίλης Φωτιά και στο VAR τον Ισπανό, Ιγνάσιο Βιλανουέβα, με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ

Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.

Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»

Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».

«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.

Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.

«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.

Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».

Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επιβλητικό 36-16 του ΠΑΟΚ

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στα εντός έδρας με Αστ. Τρίπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.

Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.

Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ