Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος «10άρι»: Η απόδειξη του λάθους του καλοκαιριού

Μια χρονιά με αλχημείες

Αντώνης Τσακαλέας

Φάκελος «10άρι»: Η απόδειξη του λάθους του καλοκαιριού

Όταν έρθει η ώρα για τον ιστορικό του μέλλοντος να καταγράψει τη σεζόν 2021-22 για τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αφιερώσει αρκετό χώρο στα όσα (δεν) έγιναν το καλοκαίρι του 2021 στην υπόθεση του επιτελικού μέσου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκαν από το μεγάλο λάθος του καλοκαιριού η απόδειξη είναι τα πρόσωπα που φιλοξενούνται στην παραπάνω φωτογραφία.

Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν στη διάρκεια της σεζόν από τη θέση «10». Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ είναι «10άρι» αλλά στην πρώτη διετία Λουτσέσκου έκανε μια σειρά μεγάλων αγώνων στα αριστερά. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν είναι 10άρι αλλά αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση, όντας ένα «ψευτοδεκάρι», ένα «οκταροδέκαρο». Αλλά, ας μη παίζουμε τις λέξεις. Η ουσία είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι 10άρι και τα καλύτερά του παιχνίδια τα έχει κάνει στη θέση «8». Ο Τόμας Μουργκ είναι μια άλλη, ξεχωριστή ιστορία, καθώς και το δικό του αγωνιστικό βιογραφικό έχει ένα «αλλά» δίπλα στο «10». Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι μια πονεμένη ιστορία. Πονεμένη λόγω των τραυματισμών του Μαροκινού, που πολλές φορές έχουν έρθει μόλις ο ίδιος γεννούσε ελπίδες με ένα καλό του παιχνίδι. Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα αποκτήθηκε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε δεκάρι και εξτρέμ και πήγε ένα… δεκαροεξτρέμ. Τελευταίος ο Φιλίπε Σοάρες, μια ακριβή μεταγραφή Ιανουαρίου, ένας εσωτερικός μέσος που μπορεί κατά συνθήκη να παίξει και ως 10άρι.

Πιο διδακτική ιστορία, δεν πρόκειται να γραφτεί. Και το χειρότερο είναι αυτή η αίσθηση που αφήνει η φετινή χρονιά, στο φινάλε της, που δεν είναι άλλη από την αίσθηση πως η… τρικλοποδιά στην πορεία για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μπήκε από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ