Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε απολογία Περέα, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης!

Για την μεταξύ τους ένταση στο «Γ. Καραϊσκάκης»

PAOK24

Σε απολογία Περέα, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης!

Στο φινάλε του αγώνα ΟλυμπιακόςΠΑΣ Γιάννινα, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Περέα και των Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Μια ένταση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τα πειθαρχικά όργανα της Superleague, τα οποία κάλεσαν σε απολογία τους εμπλεκόμενου όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση.

Παράλληλα σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, για τα όσα συνέβησαν στα εντός έδρας παιχνίδια τους με ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 5-5-2022 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ PEREA MENTOZA (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ (Προπ. Φυσικής Κατάστασης), Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Ποδοσφαιριστής), Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (Τεχνικός Διευθυντής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Άρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’ και ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ