Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντιδράσεις για το κασκόλ του τελικού

Ανακοίνωση συνδέσμου για την κίνηση της ΠΑΕ

PAOK24

Οι αντιδράσεις για το κασκόλ του τελικού

Την αντίδρασή του για το κασκόλ που αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, το οποίο πωλείται εδώ και λίγες ημέρες από την μπουτίκ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΣΦ Πολίχνης. Σε αυτή, αναφέρει:

«Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ιδέα και όχι μαγαζί

Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων στις τάξεις της π.α.ε. . Οι αρμόδιοι διοικούντες φαίνεται πως δεν έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους πως ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μαγαζί που ικανοποιεί τις επιχειρηματικές βλέψεις κανενός, ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί ιδέα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την ιδέα αυτή.

Δεν υφίσταται το σύμβολο του μεγαλύτερου κινήματος πανελληνίως ενάντια στην αδικία και την σάπια Αθηναϊκή πλουτοκρατία να μοστράρεται πλάι πλάι με ένα από τα σύμβολα της εκπροσώπησης του κατεστημένου και πόσο μάλλον να πουλιέται από το επίσημο κατάστημα της π.α.ε. Π.Α.Ο.Κ. σε μορφή κασκόλ.

Το γεγονός αυτό σε συνέχεια πολλών άλλων γεγονότων καταφρόνησης του οπαδικού κινήματος μας πιέζει έντονα να χάσουμε την ψυχραιμία μας σε επικίνδυνους καιρούς . Προσέξτε καλά τις κινήσεις σας και αποσύρετε αυτό το έκτρωμα μαζί με τους υπεύθυνους μην σας αποσύρουμε εμείς…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ