Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Ανάμεσα σε… θηρία ο Τζόλης! (pic)

To “παράσημο” του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ!

PAOK24

Ανάμεσα σε… θηρία ο Τζόλης! (pic)

Τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία των ομάδων που συνθέτουν τη φετινή Premier League, παρέθεσε χρήστης του Instagram και πιο συγκεκριμένα η σελίδα “Sko Football”.

Ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Πολ Πογκμπά, ο Ρομέλο Λουκάκου, ο Φίρχιλ φαν Ντάικ και ο Τζακ Γκρίλις, βρίσκεται και ο Χρήστος Τζόλης, για τον οποίο η Νόριτς έβγαλε 11 εκ. ευρώ από τα ταμεία της το περασμένο καλοκαίρι!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πότερ: «Το καλοκαίρι θα δούμε για τον Λουκάκου»

Οι σκέψεις των Μπλε για τον Βέλγο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι και η Ιντερ δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την αγγλική ομάδα. Ο Βέλγος σταρ επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός για ένα χρόνο, ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω του την κακή χρονιά στο Λονδίνο, αλλά οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν.

Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την Ιντερ και ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Τζουσέπε Μαρότα, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Τσέλσι. Από την πλευρά της η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με την πείπτωση του:
«Ο Ρομέλου είναι φανταστικός παίκτης, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τη διοίκηση και μαζί του και θα αποφασίσουμε» δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των «μπλε», Γκρέιαμ Πότερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αντσελότι: «Θα δούμε τι θα γίνει»…

Το σχόλιο για το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας της Βραζιλίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους, σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Ο «Καρλίτο», επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική προσέγγιση, ωστόσο επεσήμανε ότι θα σεβασθεί το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Το ενδιαφέρον της Βραζιλίας; Μου αρέσει και φυσικά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Αλλά τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και θέλω να τα τιμήσω. Εάν ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει μαζί μου, ας το κάνει και θα χαιρόμουν γι' αυτό. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι αγαπητός, αλλά πρέπει να σεβασθώ ένα συμβόλαιο που θέλω να τιμήσω. Μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει μετά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: Το γύρισε και έκανε περίπατο!

Οι κόκκινοι προηγήθηκαν αλλά δεν άντεξαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε σήμερα τη μεγάλη ποιοτική διαφορά της φέτος από τη Λίβερπουλ και τη διέλυσε με 4-1 στο «Ετιχαντ Στέιντιουμ», στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, με την οποία ξεκίνησε ξανά η Premier League, ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η κάτοχος του τίτλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, και διατήρησε την επαφή της με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αρσεναλ. Οι «πολίτες» πέτυχαν την τέταρτη σερί επιτυχία τους στο πρωτάθλημα και πλησίασαν -έστω και προσωρινά- στο -5 την ομάδα του Λονδίνου, αυξάνοντας την πίεση στους «κανονιέρηδες».

Από την πλευρά τους, οι «ρεντς» ήταν για μια ακόμη φορά φέτος κακοί και δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλλουν για να εξασφαλίσουν ένα «εισιτήριο» για το Champions League της νέας σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σαλάχ στο 17ο λεπτό, αλλά η συνέχειαα ανήκε αποκλειστικά στους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είδε τον Τζακ Γκρίλις να κάνει ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι.

Ο Αλβαρεζ ισοφάρισε στο 27' και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έφθασαν στη μεγάλη νίκη, μολονότι έπαιξαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, τον τραυματία Ερλινγκ Χάαλαντ, με τα γκολ των Ντε Μπρόινε (46'), Γκουντογκάν (53') και Γκρίλις (74').

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending