Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικολά Κουαλιάτα: Αυτά έκανε κόντρα στην Πενιαρόλ (vid)

Φάσεις από την αναμέτρηση Πενιαρόλ – Γουόντερερς

PAOK24

Νικολά Κουαλιάτα: Αυτά έκανε κόντρα στην Πενιαρόλ (vid)

Ο Νικολά Κουαλιάτα αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην Πενιαρόλ. Οι Μοντρεβιδέο Γουόντερερς ηττήθηκαν με 1-0, με τον μεσοεπιθετικό να έχει δημιουργήσει φάσεις χωρίς να φτάσει στο γκολ. Ο Ουρουγουανός δεν είχε αγωνιστεί στον αγώνα για το Κόπα Σουνταμερικάνα όμως στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα πήρε φανέλα βασικού.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια: «Μια νύχτα που θα τη θυμάται!»

Το σχόλιο του Δικεφάλου για το ντεμπούτο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με το εθνόσημο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρθενική συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να κάνει ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ που άνοιξε την αυλαία της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

«Μια νύχτα που θα τη θυμάται!» σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media για τον ταλαντούχο παίκτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ καμαρώνει για τα «παιδιά» του! (pic)

Ξεχωριστή στιγμή με τον Πέλκα να αφήνει τη θέση του στον Κωνσταντέλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην ιστορία περνάει η 24η Μαρτίου για την καριέρα του Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο εκτός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος παίκτης του Δικεφάλου αντικατέστησε τον Δημήτρη Πέλκα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μην αφήνει ασχολίαστη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και στιγμές σαν τη σημερινή επιβραβεύει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1639384302818344960

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ορεξάτος» Ζίβκοβιτς στη νίκη της Σερβίας

Άλλη μια συμμετοχή με το εθνόσημο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2024 η Σερβία που επικράτησε της Λιθουανίας στο Βελιγράδι με 2-0, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να καταγράφει μία ακόμα συμμετοχή με το εθνόσημο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο βασικό σχήμα και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 80 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μιλένκοβιτς.

«Ορεξάτος» ο Ζίβκοβιτς με τη μπάλα να περνάει αρκετές φορές από τα πόδια του και τον ίδιο να είναι μέσα στις φάσεις.

Στο 16' ο Τάντιτς έκανε το 1-0 για τη Σερβία, με τον Βλάχοβιτς στο 53' να σφραγίζει τη νίκη των Σέρβων.

Επόμενη... μάχη για τον Ζίβκοβιτς, την Τρίτη στις 21:45 απέναντι στο Μαυροβούνιο εκτός έδρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending