Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο φάκελος με τους τραυματίες

Ποιοι λείπουν, πόσο λείπουν, για πόσο θα λείπουν

Αντώνης Τσακαλέας

ΠΑΟΚ: Ο φάκελος με τους τραυματίες

Το τελευταίο διάστημα, η λίστα των απόντων όχι μόνο έχει γεμίσει αλλά δε λέει και να αδειάσει, με τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι δεμένα. Από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απουσίαζαν συνολικά 10 παίκτες. Αυτοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των απόντων το τελευταίο διάστημα:

Γιάννης Μιχαηλίδης: Υπέστη ρήξη χιαστού στις 13 Μαρτίου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον άλλους τέσσερις μήνες.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Τραυματίστηκε στις 14 Απριλίου, στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα και ετοιμάζεται να κλείσει ένα μήνα εκτός δράσης. Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε τρέξιμο και ουσιαστικά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στον τελικό της 21η Μαΐου με τον Παναθηναϊκό.

Χοσέ Κρέσπο: Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ, στις 4 Μαΐου. Ξεκίνησε τρέξιμο και ελπίζει πως θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Λευτέρης Λύρατζης: Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και την Δευτέρα δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Τελευταία του παρουσία ήταν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 27 Απριλίου. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την απουσία του να φτάνει πλέον τις δυο εβδομάδες.

Ομάρ Ελ Καντουρί: Αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 7 Απριλίου απέναντι στη Μαρσέιγ. Αντιμετώπισε ένα μυικό πρόβλημα στην προθέρμανση της ρεβάνς με τους Γάλλους, στην Τούμπα, το οποίο δείχνει να αφήνει πίσω του μετά από πέντε εβδομάδες.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Τραυματίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 27 Απριλίου και εξακολουθεί να προπονείται ατομικά, σε μια προσπάθεια εξάντλησης των πιθανοτήτων επιστροφής του μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Λέο Ζαμπά: Τραυματίστηκε στον ώμο, στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 21 Απριλίου. Πρόσφατα ταξίδεψε στη Βραζιλία για προσωπικά ζητήματα, με τη χρονιά να έχει τελειώσει για εκείνον.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Αγωνίστηκε ως αλλαγή με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ και έμεινε εκτός της αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ταλαιπωρήθηκε από ίωση την οποία και έχει πλέον ξεπεράσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, αποφεύγονται οι ξεκάθαρες εκτιμήσεις για την ημέρα επιστροφής των παικτών.

“Μέρα με τη μέρα τους βλέπουμε…”, λένε κι απλά αισιοδοξούν ότι την άλλη εβδομάδα οι περισσότεροι από αυτούς θα προπονηθούν κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ