Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέρτε πίσω τους… Κουκουλάκηδες! (vid)

Η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με… 9 παίκτες, το λάθος του Χαλκιά, η απώλεια της πρώτης θέσης και η κατάρρευση, ακριβώς δέκα χρόνια πριν!

Στέργιος Αναστασιάδης

Φέρτε πίσω τους… Κουκουλάκηδες! (vid)

16 Μαΐου 2012. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, έχοντας τη δυνατότητα να παραμείνει “ζωντανός” στη μάχη για την 1η θέση, σε περίπτωση νίκης!

Ωστόσο, ένα τραγικό λάθος του Κώστα Χαλκιά στο 33΄ – ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο 60΄ από τον Ντάριο Κρέσιτς – η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία στο 65΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η δεύτερη κίτρινη κάρτα – ανακάλυψη του Κουκουλάκη στον Γιώργο Φωτάκη στο 78΄, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα των “ασπρόμαυρων” με 2-0 (33΄ Λυμπερόπουλος, 85΄ Λεονάρντο), με τον ΠΑΟΚ να χάνει και από τον Ατρόμητο στην Τούμπα στο παιχνίδι που ακολούθησε τέσσερις ημέρες αργότερα και να τερματίζει τέταρτος και τελευταίος!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Κάρλος (70′ Γκούντγιονσεν), Καφές (80′ Φούντας) Μάκος, Λεονάρντο, Λαγός, Βάργκας (86′ Δέλλας), Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (60′ Κρέσιτς), Αποστολόπουλος (76′ Παπάζογλου), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Γεωργιάδης (60′ Σαλπιγγίδης), Ίβιτς, Νιμανί, Αθανασιάδης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια γροθιά και εκτός γηπέδου!

Μια όμορφη οικογενειακή και «ασπρόμαυρη» βραδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους για να πάρουν «ανάσες» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, αλλά και για να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές.

Ακόμη και στο ρεπό τους όμως, οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να είναι όλοι μαζί.

Γι' αυτό το λόγο και πολλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με τις συζύγους και τις συντρόφους τους πραγματοποίησαν κοινή έξοδο το βράδυ της Παρασκευής.

Άλλη μια απόδειξη του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει μεταξύ της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστοσύνη και αναγνώριση

Ο Μουργκ «έγραψε» άλλη μια γεμάτη συμμετοχή και ο Λουτσέσκου τον ξεχώρισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τόμας Μουργκ μετατράπηκε τη φετινή σεζόν σε ένα «εργαλείο» στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Αυστριακό καταγράφει ακόμη ένα 90λεπτο στο εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου που έδωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε εμπιστοσύνη στον Μουργκ, με τον ίδιο να φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει ήδη 18 συμμετοχές, σε πολλές από αυτές ως βασικός, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας έκανε ειδική αναφορά στον Μουργκ τον οποίο μάλιστα έχρισε και MVP του Δικεφάλου.

«Να πω και για τον Μουργκ που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα (σ.σ χτες)».

Ο ίδιος πάντως ο Λουτσέσκου έχει σημειώσει και σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η εικόνα του Αυστριακού δεν είναι κάτι που τον εκπλήσσει, καθώς οι δυο τους έκαναν αρκετές συζητήσεις και ο ίδιος κατάλαβε ότι μπορεί να περιμένει πολλά από εκείνον, με τον Μουργκ να τον δικαιώνει και να τον επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα,, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε πριν από λίγες ημέρες:

«Πάντα τον εκτιμούσα τον Τόμας. Έχουμε μιλήσει αρκετά, του έχω πει ότι τον εκτιμώ πολύ ως παίκτη και μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Μου είπε ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα, έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν με εκπλήσσει η εικόνα του γιατί είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Και όταν έχει την μπάλα και όταν δεν την έχει. Είναι η δουλειά που κάνει σε κάθε προπόνηση, η συγκέντρωση και το κίνητρο που δείχνει κάθε μέρα για να βοηθάει την ομάδα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή δεδομένων για Φερέιρα

Τελικά μένει Βραζιλία ή πάει Κατάρ;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Πλάτη» στο... χρυσάφι που του στρώνουν από το Κατάρ φαίνεται να γυρνάει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης από τη Βραζιλία ο Πορτογάλος προπονητής θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Παλμέιρας για να τους κάνει γνωστή την απόφασή του να μείνει έως τον Δεκέμβριο του 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

«Υπάρχει καλή πιθανότητα να παραμείνω. Έχω συμβόλαιο και θα ήθελα να το εκπληρώσω. Πιστεύω ότι θα μείνω στην Παλμέιρας, δεν αποχαιρετώ κανέναν γιατί δεν χρειάζεται να αποχαιρετίσω κάποιον» σημείωσε ο ίδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ