Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιεϊρίνια: «Έχουμε εμπειρία, ξέρουμε τι να κάνουμε»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έβγαλε αυτοπεποίθηση και… αποθέωσε τον Ραζβαν Λουτσέσκου

PAOK24

Βιεϊρίνια: «Έχουμε εμπειρία, ξέρουμε τι να κάνουμε»

Ο Αντρέ Βϊεϊρίνια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στοιχείο που κάνει ξεχωριστό τον τελικό: «Το έχω πει πολλές φορές ότι η σημασία στους τελικούς έχει να τους κερδίζεις. Αυτό μένει στο τέλος και όχι η εμφάνιση που έχεις κάνει. Είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς και όλοι οι τελικοί είναι ξεχωριστοί. Έχουμε άλλο ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε στους τελικούς. Το ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε αυτήν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και ο καλύτερος τρόπος είναι κερδίζοντας το Κύπελλο και νιώθοντας ότι έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή σεζόν».

Για μια πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου και αν φέτος είναι θα είναι μεγαλύτερη «μαγκιά» λόγω των προκρίσεων με τις ομάδες της Αθήνας: «Στο τέλος αυτό που σκέφτονται όλοι, είναι ποιος κατέκτησε το Κύπελλο και όχι ποιες ομάδες απέκλεισε για να φτάσει στον τελικό. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο, γιατί γενικά, ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, μια πολύ κουραστική σεζόν και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αποτέλεσμα του τελικού και αν βάζει «ταμπέλα» στη φετινή σεζόν: «Εμείς ως παίκτες και ως γκρουπ, ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Φυσικά, το σημαντικό είναι οι τίτλοι και το αποτέλεσμα. Μπορεί να έχουμε μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της ομάδας, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε τι να κάνουμε για να το κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Κι εγώ ως αρχηγός πρώτα από όλα. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και θέλω να κερδίσω αυτό το Κύπελλο, είτε παίζοντας είτε όχι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσω αυτό το Κύπελλο».

Για την εμπειρία που έχει ο ΠΑΟΚ από τελικούς και αν αυτό παίζει ρόλο στον αυριανό: «Είναι ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει ρεβάνς, δεν υπάρχουν βαθμοί. Ως σύλλογος, έχουμε πιο πολλή εμπειρία σε τελικούς, αλλά κάθε τελικός είναι ξεχωριστός. Αύριο αντιμετωπίζουμε μία διαφορετική ομάδα. Γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός, ξέρουμε κάποιες αλλαγές που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμείς πάμε με τον ίδιο σκοπό στον τελικό, που είναι να τον κερδίσουμε».

Γι’αυτό που θα έλεγε στον Λουτσέσκου πριν βγει στον τελικό: «Ξέρει μία χαρά… Έχει ζήσει κι αυτός τέτοια παιχνίδια, έχει κερδίσει το ασιατικό Champions League, ξέρει ως προπονητής και ως άνθρωπος, τι είναι τελικός. Αυτός έχει να πει σε εμάς αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ακολουθούμε τις οδηγίες του και έτσι έχουμε κερδίσει όσα έχουμε κερδίσει μαζί του. Τι να πω άλλο γι’αυτόν… Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου, οπότε, αυτός θα μας βοηθήσει!»

Για τα γκολ που έχει βάλει σε τελικούς και αν περνάει από το μυαλό του ένα γκολ και αύριο: «Αυτό που περνάει από το μυαλό μου, είναι τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Όπως δε μου είχε περάσει από το μυαλό και στους προηγούμενους τελικούς που έχω σκοράρει. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο κι ας σκοράρει όποιος θέλει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ