Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Η επιμονή των Βέλγων, η μεταγραφή – ρεκόρ και το όφελος του ΠΑΟΚ!

PAOK24

Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Για προσπάθεια της Κλαμπ Μπριζ να αγοράσει τον Χρήστο Τζόλη, κάνει λόγο σήμερα η βελγική ιστοσελίδα “voetbal24.be”, σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που θέλουν τους φετινούς Πρωταθλητές Βελγίου – που έχουν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του νέου Τσάμπιονς Λιγκ – να θέλουν διακαώς τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς!

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήταν απασχολημένος με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλαμπ Μπριζ προχώρησε παραπέρα στη μεταγραφική αγορά την Παρασκευή. 

Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο τον 20χρονο Έλληνα επιθετικό Χρήστο Τζόλη. Και ότι οι άνθρωποι της Μπριζ είναι σοβαροί, πλέον επιβεβαιώθηκε!

Πέρσι, η Νόριτς “έκλεψε” τον Τζόλη από την Κλαμπ Μπριζ, δίνοντας 11 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Τώρα, η Κλαμπ Μπριζ θέλει να δανειστεί τον Έλληνα επιθετικό με οψιόν αγοράς. Το plan b, είναι η μεταγραφή! 

Με τη νέα συμμετοχή της στο Champions League, η πρωταθλήτρια Βελγίου είναι πολύ δυνατή οικονομικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ποσό ρεκόρ στην ιστορία της των εννέα εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε τον Καμάλ Σόουα, να σπάσει στη μεταγραφή του Τζόλη. Ο νέος προπονητής της ομάδας, . Ο νέος προπονητής της ομάδας, Καρλ Χέφκενς, σίγουρα θα ήθελε να το δει να συμβαίνει” αναφέρει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα!

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό 17,5% επί των δικαιωμάτων του Τζόλη σε περίπτωση πώλησής του από τη Νόριτς, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος μπορεί να βάλει στα ταμεία του τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ, εφόσον τα “Καναρίνια” πουλήσουν εν τέλει τον 20χρονο επιθετικό στην Κλαμπ Μπριζ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπριζ: Η νέα βαθμολογία και η απόσταση απ’ την κορυφή

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι κρίσιμες μάχες των Βέλγων πριν τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, ξεκινά τώρα την διαδικασία των Play-Off στο βελγικό πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, πραγματοποιείται αναδιαμόρφωση της βαθμολογίας, με τις ομάδες να βλέπουν του βαθμούς που συνέλεξαν να διαιρούνται δια του δυο.

Έτσι, η διαφορά της Μπριζ από την πρώτη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ «ψαλιδίστηκε» κατά 10 βαθμούς. Από τους 19 που είχαν στην κανονική διάρκεια, μπαίνουν με 9 στα Play-Off. Γεγονός που προσφέρει στην αντίπαλο του Δικεφάλου την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

Με τα νέα δεδομένα, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει 35 βαθμούς, η Άντερλεχτ ακολουθεί με 32 και στη συνέχεια είναι οι Άντβερπ και Κλαμπ Μπριζ με 26. Από 24 έχουν οι Σερλκ Μπριζ και Γκενκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σερκλ Μπριζ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος (1/4) και στη συνέχεια υποδέχεται την Άντερλεχτ (7/4), τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ενδιάμεσο από τα προημιτελικά παίζει και πάλι στην έδρα της με την Άντβερπ και αμέσως μετά τους «ασπρόμαυρους» πάει στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια να φανεί σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο θα καταφέρει -ή όχι- να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επίθεση στον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί persona non grata για τους κατοίκους της Βαρκελώνης μετά την καταδίκη του για βιασμό. Ο Ντάνι Άλβες κατέβαλλε την εγγύηση αποφυλάκισης και το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες, που εξέφρασαν την οργή τους.

«Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε; Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις», ήταν μερικά από τα λόγια της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ντάνι Άλβες κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο κάθε εβδομάδα θα πρέπει να δίνει το παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ