Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Η επιμονή των Βέλγων, η μεταγραφή – ρεκόρ και το όφελος του ΠΑΟΚ!

PAOK24

Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Για προσπάθεια της Κλαμπ Μπριζ να αγοράσει τον Χρήστο Τζόλη, κάνει λόγο σήμερα η βελγική ιστοσελίδα “voetbal24.be”, σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που θέλουν τους φετινούς Πρωταθλητές Βελγίου – που έχουν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του νέου Τσάμπιονς Λιγκ – να θέλουν διακαώς τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς!

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήταν απασχολημένος με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλαμπ Μπριζ προχώρησε παραπέρα στη μεταγραφική αγορά την Παρασκευή. 

Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο τον 20χρονο Έλληνα επιθετικό Χρήστο Τζόλη. Και ότι οι άνθρωποι της Μπριζ είναι σοβαροί, πλέον επιβεβαιώθηκε!

Πέρσι, η Νόριτς “έκλεψε” τον Τζόλη από την Κλαμπ Μπριζ, δίνοντας 11 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Τώρα, η Κλαμπ Μπριζ θέλει να δανειστεί τον Έλληνα επιθετικό με οψιόν αγοράς. Το plan b, είναι η μεταγραφή! 

Με τη νέα συμμετοχή της στο Champions League, η πρωταθλήτρια Βελγίου είναι πολύ δυνατή οικονομικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ποσό ρεκόρ στην ιστορία της των εννέα εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε τον Καμάλ Σόουα, να σπάσει στη μεταγραφή του Τζόλη. Ο νέος προπονητής της ομάδας, . Ο νέος προπονητής της ομάδας, Καρλ Χέφκενς, σίγουρα θα ήθελε να το δει να συμβαίνει” αναφέρει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα!

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό 17,5% επί των δικαιωμάτων του Τζόλη σε περίπτωση πώλησής του από τη Νόριτς, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος μπορεί να βάλει στα ταμεία του τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ, εφόσον τα “Καναρίνια” πουλήσουν εν τέλει τον 20χρονο επιθετικό στην Κλαμπ Μπριζ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πότερ: «Το καλοκαίρι θα δούμε για τον Λουκάκου»

Οι σκέψεις των Μπλε για τον Βέλγο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι και η Ιντερ δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την αγγλική ομάδα. Ο Βέλγος σταρ επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός για ένα χρόνο, ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω του την κακή χρονιά στο Λονδίνο, αλλά οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν.

Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την Ιντερ και ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Τζουσέπε Μαρότα, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Τσέλσι. Από την πλευρά της η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με την πείπτωση του:
«Ο Ρομέλου είναι φανταστικός παίκτης, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τη διοίκηση και μαζί του και θα αποφασίσουμε» δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των «μπλε», Γκρέιαμ Πότερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αντσελότι: «Θα δούμε τι θα γίνει»…

Το σχόλιο για το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας της Βραζιλίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους, σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Ο «Καρλίτο», επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική προσέγγιση, ωστόσο επεσήμανε ότι θα σεβασθεί το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Το ενδιαφέρον της Βραζιλίας; Μου αρέσει και φυσικά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Αλλά τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και θέλω να τα τιμήσω. Εάν ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει μαζί μου, ας το κάνει και θα χαιρόμουν γι' αυτό. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι αγαπητός, αλλά πρέπει να σεβασθώ ένα συμβόλαιο που θέλω να τιμήσω. Μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει μετά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: Το γύρισε και έκανε περίπατο!

Οι κόκκινοι προηγήθηκαν αλλά δεν άντεξαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε σήμερα τη μεγάλη ποιοτική διαφορά της φέτος από τη Λίβερπουλ και τη διέλυσε με 4-1 στο «Ετιχαντ Στέιντιουμ», στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, με την οποία ξεκίνησε ξανά η Premier League, ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η κάτοχος του τίτλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, και διατήρησε την επαφή της με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αρσεναλ. Οι «πολίτες» πέτυχαν την τέταρτη σερί επιτυχία τους στο πρωτάθλημα και πλησίασαν -έστω και προσωρινά- στο -5 την ομάδα του Λονδίνου, αυξάνοντας την πίεση στους «κανονιέρηδες».

Από την πλευρά τους, οι «ρεντς» ήταν για μια ακόμη φορά φέτος κακοί και δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλλουν για να εξασφαλίσουν ένα «εισιτήριο» για το Champions League της νέας σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σαλάχ στο 17ο λεπτό, αλλά η συνέχειαα ανήκε αποκλειστικά στους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είδε τον Τζακ Γκρίλις να κάνει ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι.

Ο Αλβαρεζ ισοφάρισε στο 27' και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έφθασαν στη μεγάλη νίκη, μολονότι έπαιξαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, τον τραυματία Ερλινγκ Χάαλαντ, με τα γκολ των Ντε Μπρόινε (46'), Γκουντογκάν (53') και Γκρίλις (74').

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending