Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο Rimini Cup

Τα «αετόπουλα» κατέκτησαν το φημισμένο τουρνουά

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο Rimini Cup

Σπουδαία επιτυχία για την Κ15 του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει το Rimini Cup που διεξάγονταν από τις 26 έως τις 29 Μαϊου στο Χάουσεν της Φρανκφούρτης.

Στο φημισμένο τουρνουά αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Βαλένθια, Σεντ Πάουλι, Κίκερς, Τέπλιτσε, Γκρόιτερ Φιρτ, Αλκμααρ και ομάδα Επίλεκτων της Μπάγερν.

Οι εμφανίσεις των «ασπρόμαυρων» προκάλεσαν θαυμασμό σε όσους παρακολούθησαν το τουρνουά, ενώ δεν έλειψαν και οι Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε αήττητος την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης κερδίζοντας τη Σεντ Πάουλι με 3-0, την Γκρόιτερ Φιρτ με 5-0, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος με την Ρουκχ Λβιβ (1-1).

Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 της ομάδας Επίλεκτων της Μπάγερν και στον τελικό κέρδισε ξανά την Σεντ Πάουλι, αυτή τη φορά με 2-0 με τα γκολ των Ρωμανίδη, Κοσίδη.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε ο Ανέστης Μύθου του ΠΑΟΚ με τέσσερα γκολ.

Την αποστολή αποτέλεσαν οι: Ευστάθιος Μπελερής, Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Ντούνγκα Μπέντρι, Βασίλειος Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος Βυρσωκινός, Γιώργος Κοσίδης, Δημήτρης Μπαταούλας, Ανέστης Μύθου, Παύλος Τσιότας, Αθανάσιος Πάνος, Νικόλαος Δημόπουλος, Νικόλαος Θεοφίλου, Γεώργιος Ρωμανίδης, Παύλος Μπάγιος, Ηλίας Δριγκάκης, Πέτρος Καρακώστας, Φώτιος Βασίλι, Αντώνιος Τσίτσιλας.

Μαζί τους, οι προπονητές Δημήτρης Ορφανός, Στέλιος Μπίκας, ο γυμναστής Βασίλης Λευθερούδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μπογδάνος.

Τα ματς διαρκούσαν δύο 20λεπτα και ο τελικός δύο ημίωρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπα: «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον σύλλογο»

Η ανάρτηση του Γκανέζου στα… ελληνικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League, με τον Μπάμπα Ράχμαν να στέλνει το δικό του μήνυμα στα ελληνικά.

Ο Γκανέζος μπακ του Δικεφάλου και ένα από τα σημεία αναφοράς των «ασπρόμαυρων» την φετινή σεζόν, ανάρτησε φωτογραφία του στο Twitter από την προπόνηση της Τετάρτης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα τα δώσουν όλα. «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν το σύλλογο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκανέζος μπακ, το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα ελληνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τη Μπριζ

Τα νεότερα από τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ