Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος κατά Αυγενάκη, Καραπαπάς εναντίον Μπαλτάκου!

Ένταση στην εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ!

PAOK24

Μπέος κατά Αυγενάκη, Καραπαπάς εναντίον Μπαλτάκου!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα η εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ, με τις εντάσεις φυσικά να μην… λείπουν!

Κατά την ομιλία του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, χαρακτήρισε… περαστικό τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

“Αισθάνομαι τον εαυτό μου να ήρθε από το φεγγάρι με αυτά που έχω ακούσει εδώ. Να μην ζω στην Ελλάδα. Ευχή να είναι η τελευταία φορά που είμαι σε γενική συνέλευση γιατί η ομάδα που εκπροσωπώ είναι σε διαδικασία μεταβίβασης μετοχών και αυτό με χαροποιεί γιατί κουράστηκα κάθε χρόνο να ακούω τα ίδια και τα ίδια.

Αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ κάθε χρόνο, γι’ αυτό που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αναλογιστεί κανένας ποιος ευθύνεται; Πως διοικείται αυτό το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησαν για ανεξάρτητο ελληνικό ποδόσφαιρο, το καλοκαίρι λοιπόν, αποφάσισε ο αρμόδιος υφυπουργός αναδιάρθρωση στη Super League 2 με 34 ομάδες που ήταν ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ, αυτή δεν είναι ωμή πολιτική παρέμβαση; Συμμετείχαν 34 ομάδες με εντολή υπουργού και το κατάπιανε και αποφασίσανε να ανεβαίνει ένας, μέχρι τον Οκτώβρη τρέχανε στα πολιτικά δικαστήρια, υπήρχαν ομάδες που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο.

Νομοθετεί ο υφυπουργός για επαγγελματική διαιτησία, ποιόν ρώτησε, από πού πήρε έγκριση, ρωτήθηκε κανένας, πάρθηκε απόφαση, τι είστε μαριονέτες; Συμμετέχουμε κάπου και αποφασίζουν άλλοι και για ποιο λόγο, τι συμφέροντα εξυπηρετούν;

Λήγει η σύμβαση του Κλάτενμπεργκ εγώ είμαι αντίθετος, αλλά δεν έχω πρόβλημα να μείνει. Ποιος θα αποφασίσει την ανανέωση του, ποιος είναι ο Θεοδωρίδης που δηλώνει ότι θα ανανεωθεί ο Κλάτενμπεργκ, χωρίς να ρωτηθεί η ΕΠΟ. Αυτές τις αποφάσεις παίρνανε στη Ρουμανία επί Τσαουσέσκου και εδώ επί Χούντας, Τι είστε εδώ, τι κάνετε; Ή έχουμε κοινή γραμμή ή δεν υπάρχει πάτος, συνέχεια θα πηγαίνουμε πιο κάτω.

Σε έκθεση των διεθνών Ομοσπονδιών που μου παρουσίασαν μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πτώση. Θα έλεγα στις FIFA / UEFA, να έρθουν να διοικήσουν ή να βάλουν τεχνοκράτες. Αλλιώς συμμετέχετε στη διαπλοκή. Όπου σας βολεύει να μιλάτε με την Κυβέρνηση και όπου όχι να μιλάμε για αυτονομία. Καλή η θεωρία και τις περισσότερες φορές είστε στη θεωρία.

Γελάω για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον τρόπο που το διοργανώσατε. Σε μία νύχτα να αποφασίζει ένας περαστικός από το χώρο αυτό, γιατί αυτό είναι, σε μία νύχτα φέρνει ένα νόμο, ποιόν ρώτησε για την επαγγελματική διαιτησία, με ποια λογική, τι ρόλο παίζει η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ.

Θέλω να ευχηθώ καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο διοργανώνεται με το ποιος ελέγχει την ελληνική Ομοσπονδία, είτε λέγεται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ νωρίτερα υπήρξε ένταση από… παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος αναφερόμενος στον επικείμενο νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, σχολίασε πως “απέτυχε παταγωδώς στον αθλητισμό, παραγοντικά κινήθηκε στο μπάσκετ και τον έδιωξαν ως αποτυχημένο”, για να έρθει η παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας, Κυριάκου Φύτρα, οποίος φώναξε αρκετές φορές “έξι ευρωπαϊκά!”, αναφερόμενος στους ευρωπαϊκούς τίτλους που πήρε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Τάκη Μπαλτάκου στον σύλλογο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ