Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράφα Σοάρες με αριθμούς

Τι έκανε τα τελευταία χρόνια όπου αγωνίστηκε

Βαγγέλης Πάνος

Ο Ράφα Σοάρες με αριθμούς

Ο Ζοσέ Μπότο στη συνέντευξή του στο Open αποκάλυψε πως ο Ράφα Σοάρες έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με την Γκιμαράες στην οποία πραγματοποίησε 34 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ, δείχνοντας πως αυτό είναι και ένα από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του.

Τη σεζόν 2020/21 ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ όπως έκανε γνωστό ο Μπότο, αγωνίστηκε στην Ισπανία και την Έιμπαρ. Εκεί ο 28χρονος έπαιξε 22 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν δίνοντας μία ασίστ.

Την αγωνιστική περίοδο 2019/20 ο Σοάρες την μοίρασε στις δύο χώρες της Ιβηριικής χερσονήσου, αγωνιζόμενος αρχικά στην Γκιμαράες και στη συνέχεια λόγω μεταγραφής στην Έιμπαρ. Ο Ράφα τελίωσε τη χρονιά με 23 παιχνίδια και στις δύο χώρες και προσφέροντας και δύο ασίστ.

Τη σεζόν 2018/19 στην Γκιμαράες αγωνίστηκε σε 31 αγώνες μοιράζοντας 5 ασίστ, ενώ τη χρονιά 2017/18 από την Πορτιμονένσε βρέθηκε στην Αγγλία και τη Φούλαμ παίζοντας συνολικά 19 παιχνίδια έχοντας δύο ασίστ. Τέλος τη σεζόν 2016/17 ανήκε στη Ρίο Άβε, με την οποία είχε μία γεμάτη χρονιά με 38 παιχνίδια, 3 γκολ και 5 ασίστ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είστε εχθροί του μεγάλου ΠΑΟΚ»

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ σε μία από τις πιο σκληρές και καυστικές ανακοινώσεις τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία από τις πιο σκληρές και καυστικές ανακοινώσεις τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφέρθηκαν εναντίον της κυβέρνησης και πήραν θέση για μια σειρά από ζητήματα. Σε αυτή, αναφέρουν:

«Δεν είναι λίγες οι φορές, που στο πέρασμα των χρόνων έχει ακουστεί ο ισχυρισμός πως το ποδόσφαιρο αποτελεί την εικόνα της κοινωνίας. Ως οπαδοί δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτό τον ισχυρισμό. Ωστόσο, στην ποδοσφαιρική κοινωνία υπήρχε μια διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Είχαμε την δυνατότητα να εκφραζόμαστε στα γήπεδα.

Και το πράτταμε αυτό τόσο με τη φωνή μας, όσο και με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας. Το πρώτο το διαγράψατε εντελώς. Η φίμωση μας, αλλά και η φίμωση όσων κοινωνικών ομάδων αντιδρούν, αποτελεί σχέδιο διακυβέρνησης της εταιρείας - κομπανίας που ελέγχει αυτή τη χώρα. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα το κάνατε τόσο καλά, που το στίγμα σας θα μείνει ανεξίτηλο στα χρόνια που έπονται.

Εδώ και 4 περίπου χρόνια αντιμετωπίζουμε ως πολίτες, την μαζική παραπληροφόρηση από τα τσιράκια σας (ΑΡΔ) που ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα το οργανωμένο σχέδιο θαψίματος γεγονότων και πράξεων που έχετε εκπονήσει, οδηγώντας ουσιαστικά την κοινωνία στον εξευτελισμό και την εξαθλίωση, αναγκάζοντας τους πολίτες αυτής της χώρας, να εκλιπαρούν για κουπόνια επιβίωσης. Και με το ύφος δικτάτορα που σας διακρίνει απαιτείτε και ευχαριστώ.

Εδώ και 4 χρόνια βιώσαμε ως πολίτες αυτής της χώρας, φωτιές και φυσικές καταστροφές, κοριούς,παρακολουθήσεις, και φυσικά ξύλο από τα γιουσουφάκια που σας υπηρετούν πιστά, λειτουργώντας και προασπίζοντας πάντα το όνομα του αφεντικού τους, Εδώ και 4 περίπου χρόνια βιώνουμε καταστολή παντού, σκάνδαλα και αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις, αναθέσεις του δημοσίου σε κουμπάρους, συγγενείς και φίλους, απειλές και καθημερινά σενάρια πολέμου, τρομοκρατώντας τους δόλιους πολίτες για τους χειμώνες πολέμου που έρχονται και τις κατοχικές συνθήκες που αναμένεται να ζήσουμε. Βιώσαμε αποκλεισμούς σε σπίτια και σε δημόσιους δρόμους.

Και όλα αυτά με τις ευλογίες της πολιτικής σας προστασίας με ένα sms. Για το καλό μας. Ξέρουμε πως πολλοί που θα διαβάσουν ή θα ακούσουν την σημερινή μας τοποθέτηση, θα χλευάσουν καθοδηγούμενοι από τους υπηρέτες σας. Άλλοι δεν θα δώσουν καν σημασία. Λογικό. Για την καθοδηγούμενη από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης κοινωνία άλλωστε, είμαστε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. και η άποψη μας δεν πρέπει να εκφράζεται ή να ακούγεται.

Σε περίπτωση βέβαια που είμασταν ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ θα είχαμε σίγουρα χώρο και χρόνο σε αυτό που λέμε κοινωνία του ψέματος. Γνωρίζετε καλά άλλωστε πως η δυναμική μας είναι τόσο μεγάλη που πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος να καταπολεμηθεί. Για το λόγο αυτό, οποιοσδήποτε ονοματίζεται ως οπαδός παύει αυτόματα να έχει το τεκμήριο της αθωότητας και άμεσα φυλακίζεται. Για τους καταδικασμένους για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και φίλους του κόμματος βέβαια, υπερισχύει το πολιτισμικό τους παρελθόν και αντιμετωπίζονται από άλλη κατηγορία δικαιοσύνης.

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το κλείσιμο των Συνδέσμων δεν άλλαξε τίποτα απολύτως τόσο στην κοινωνία, όσο και στο θέμα της βίας. Έχει εικόνα άραγε ο Υπουργός προστασίας του πολίτη (Ευάγγελου Μαρινάκη) για το πόσα περιστατικά βίας έχουν μεταφερθεί σε συναυλίες, πάρκα, σχολεία, παραλίες;
Στο παρελθόν, έχουμε τοποθετηθεί επίσημα ως οπαδοί του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. και έχουμε προειδοποιήσει για τις κοινωνικές συνέπειες των αποφάσεων της μαριονέτας που παριστάνει τον Υφυπουργό αθλητισμού, όταν αποφάσιζε σαν άλλος Σουλτάνος την επιβολή κυρώσεων, το κλείσιμο και τον έλεγχο των Συνδέσμων, και την προκαταβολική καταδίκη και εξαθλίωση όλων όσων τοποθετούσε το κράτος και η αστυνομία κάτω από τον μανδύα του οπαδού.
Μας ζητήσατε με τον Αθλητικό Τρομονόμο σας, να γίνουμε δούλοι και στρατοί των εταιρειών που διοικούν τις ομάδες που υποστηρίζουμε, με αντάλλαγμα φαινομενικά, θυσιάζοντας ουσιαστικά, το πιο απλό και αγνό πράγμα στην ζωή ενός οπαδού. Να ακολουθά την ομάδα του παντού και πιστά. Το τυράκι σας δεν πρόκειται να το φάμε.
Όλα όμως θα αλλάξουν. Όπως και εσείς. Σας το υποσχόμαστε.
Όποιος δεν έχει μάθει από την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει.
Επίσημα σας χαρακτηρίζουμε εχθρούς των οπαδών και το κυριότερο εχθρούς του Μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. μας.
Το τελευταίο θα το νιώσετε όταν σας αφήσουν τα αφεντικά σας να πραγματοποιήσετε τις εκλογές.
Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την συγκυβέρνηση Μαρινάκη - Ντόρας - Μητσοτάκη - Αλαφούζου χαρακτηρίζεται ως εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. και δεν έχει θέση ανάμεσα μας.
Καλό Κατοχικό Χειμώνα ….
Μετά Τιμής, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ατάκες – προσταγές του Λουτσέσκου (vid)

Όλα όσα έγιναν στην προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα τουρνουά σε μικρούς χώρους βρέθηκαν στο επίκεντρο της προπόνησης της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία, όπως και οι ατάκες - προτροπές του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο θέλει οι παίκτες του να προσπαθούν για την ανάκτηση της κατοχής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PrJCjlFNUGQ&ab_channel=PAOKFC%2F%CE%A0%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζαμπά φεύγει, η ομάδα μπάσκετ έρχεται (vid)

Δείτε το PAOK24 news

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επικείμενη λύση συνεργασίας με τον Λέο Ζαμπά, οι πρώτες σκέψεις με φόντο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και το νέο φιλικό τεστ της ομάδας μπάσκετ βρέθηκαν στο προσκήνιο του PAOK24 news.

Δείτε όλα όσα συζήτησαν Σταύρος Κόλκας, Στέργιος Αναστασιάδης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

 

https://www.youtube.com/watch?v=owmoN0bqS_E&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending