Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη νύχτα και πάλι! (vid)

Βασικός ο Μπίσεσβαρ στην ήττα του Σουρινάμ στο Μεξικό με 3-0!

Στέργιος Αναστασιάδης

Δύσκολη νύχτα και πάλι! (vid)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε πριν λίγες ώρες το Σουρινάμ στο Μεξικό, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου του  Nations League της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε στα πρώτα 77 λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ρέγες, να “καθαρίζουν” το παιχνίδι στο 40΄ χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μάρτιν και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Σάντσεζ!

Έτσι, μετά από τρεις αγωνιστικές, η Τζαμάικα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, το Μεξικό ανέβηκε στη 2η με τρεις βαθμούς και το Σουρινάμ αρκείται στον έναν βαθμό που κατέκτησε κόντρα στη Τζαμάικα στην πρεμιέρα, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την πλευρά του να ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με 57 παιχνίδια (51 με τον ΠΑΟΚ και 6 με το Σουρινάμ)!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ότο: «Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αποζημιώσουμε τον κόσμο»

Χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ ο Γιόνι Ότο τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να... ξυπνήσει καθώς ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να πάρει τη νίκη για να αποζημιώσει τον κόσμο για τη στήριξή του στο ματς με τους Βέλγους στην κατάμεστη Τούμπα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να ανατρέψουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν καλύτεροι από εμάς, πρέπει να τους συγχαρούμε είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στον ρυθμό μας, αλλά βρήκαν ένα γκολ που μας έβαλε ακόμα πιο πίσω, παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δίκαια προκρίθηκαν.

Πρέπει να ξυπνήσουμε, ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε για μια ακόμη φορά την ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας, το ξέρουμε ότι θα είναι, τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τους αποζημιώσουμε, μιας και δεν τα καταφέραμε σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπαλάντα: «Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση»

Ο έμπειρος αμυντικός της Μπριζ ξεχώρισε το στοιχείο που έκανε τη διαφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Έντερ Μπαλάντα τόνισε μετά το 0-2 της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ότι η ομάδα του, ήξερε πως να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου και του γηπέδου.

«Ήταν ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για την ομάδα και θα την απολαύσουμε. Είναι μία πολύ θετική κατάσταση για το σύλλογο. Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ. Ανοίξαμε τους χώρους, βρήκαμε τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε» ανέφερε ο Περουβιανός αμυντικός στην κάμερα της Cosmote TV.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λουτσέσκου: «Φτάσαμε εκεί που δεν πιστεύαμε στην αρχή»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε έναν πρώτο ευρωπαϊκό απολογισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας από την αρχή της σεζόν, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ. «Η δουλειά της ομάδας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη, το ίδιο και στην Ευρώπη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δε μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της σεζόν. Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια φτάσαμε σε προημιτελικούς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία στην Ευρώπη που πέρσι έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει διαφορετική αυτοπεποίθηση και άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα στους δύο αγώνες» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση για την καλύτερη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, σημείωσε…

«Δε μπορούμε να μιλάμε για 1-2 φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε από λεπτομέρειες. Κατάφεραν να πάρουν πλεονέκτημα από τις λεπτομέρειες. Δε θέλω να αναφέρομαι σε άλλα πράγματα, αλλά είχαμε παίκτες που δεν είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, λόγω ασθένειας. Παρόλο που έδωσαν όλοι το 150% δεν ήμασταν στο μέγιστο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ