Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Δένει» τον Βούρο ο ΟΦΗ

Παραμένει κάτοικος Ηρακλείου ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός

PAOK24

«Δένει» τον Βούρο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πραξιτέλη Βούρο, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στην κρητική ομάδα, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024! Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το… κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ το 2024

Αποκαλύψεις του PAOK24 news για τις μεταγραφές που έρχονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ και στο βάθος υπάρχει και το Κύπελλο, ωστόσο, έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία με φόντο τη νέα σεζόν.

Όπως ειπώθηκε στο PAOK24 news ενόψει των μεταγραφών που έρχονται, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη Ρωσία, δε θα αλλάξει σημαντικά το τοπίο αναφορικά με τη ρευστότητα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκφράσει την επιθυμία του με φόντο το ρόστερ της νέας σεζόν κι αυτό που θέλει, είναι μία απλή αναβάθμιση κι όχι πολλές αλλαγές.

Το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει ανοικτό, ενώ ξεχωριστή υπόθεση είναι το μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια κι από εκεί και πέρα, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα.

Ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και το κλαμπ συμφωνεί, ενώ κεντρική ιδέα με φόντο την αναβάθμιση είναι η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα μπορεί να παίξει τόσο στο "10", όσο και στα πλάγια, για να γίνεται ένα ορθολογικό ροτέισον μεταξύ των τριών.

Όσον αφορά στην επίθεση, το σενάριο της παραμονής τόσο του Ολιβέιρα, όσο και του Μπράντον Τόμας είναι πιθανό, ενώ στο "κάδρο" βρίσκεται φυσικά κι ο Τζίμας, που σίγουρα θα πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του PAOK24 (54:00):

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Σε διαπραγματεύσεις η Κουϊαμπά για Κουαλιάτα»

Δημοσίευμα στη Βραζιλία κάνει λόγο για συζητήσεις για δανεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η έγκυρη ιστοσελίδα «Globoesporte» στη Βραζιλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Κουϊαμπά για τον Νικολάς Κουαλιάτα, που έχει πάει επίσημη μορφή, δεδομένου ότι όπως σημειώνεται, έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Η Κουϊαμπά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση πλάγιου μεσοεπιθετικού και στο πλαίσιο αυτό έχει «ανοίξει τις διαπραγματεύσεις για το δανεισμό του Κουαλιάτα».

Στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Ουρουγουανός δεν έχει παίξει από το Νοέμβριο του 2022 και δεν έχει χώρο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ωστόσο πέρα από το κομμάτι των διαπραγματεύσεων, δε γίνεται αναφορά για κάτι πιο προχωρημένο, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΜΕ Τουρκίας: “Η Γαλατασαράι ήθελε τον Κωνσταντέλια, αλλά…”

Μιλούν για συγκεκριμένη πρόταση οι Τούρκοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει παντού, σε όλα τα μεγάλα μέσα της Ευρώπης, από το βράδυ της Κυριακής.

Το... μαγικό του στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και κορυφαίες ιστοσελίδες τον αποθεώνουν, την ώρα που -προφανώς- κάνουν την εμφάνισή τους και πολλά, μεταγραφικά σενάρια.

Στο "κάδρο" μπαίνουν για μία ακόμη φορά και οι Τούρκοι, που κάνουν σήμερα λόγο για... μυστική πρόταση της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ, που άγγιξε τα 6+2 εκατ. ευρώ, με τους "ασπρόμαυρους" να είναι αρνητικοί.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η "Γαλατά" χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η πρότασή της δεν ήταν αρκετή, τη στιγμή που ο παίκτης δέχεται... pressing από άλλα, μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μάλιστα, στο τέλος συμπληρώνουν πως ο παίκτης, εφόσον αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, θα ήθελε να "μετακομίσει" στην Premier League, σε ένα από τα πολλά σενάρια που προκύπτουν τις τελευταίες ώρες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending