Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Ανησύχησα πολύ για τον πατέρα μου»

Οι δύσκολες ώρες για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ

PAOK24

Λουτσέσκου: «Ανησύχησα πολύ για τον πατέρα μου»

Στα πλαίσια των διακοπών και της παρουσίας του στην Ρουμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε νέα συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που πέρασε αυτός και η οικογένεια του, όταν ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Αυτό φυσικά, διότι ο πατέρας του, ως προπονητής της Ντινάμο Κιέβου, βρισκόταν εκεί. Ο Λουτσέσκου ο οποίος παραδέχτηκε και το πόσο δύσκολο ήταν το timing των μαντάτων, καθώς συνέπεσαν με ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Ήταν περίεργο διότι συνέβη το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι μας για το Conference League. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν μια ιστορική στιγμή, ο ΠΑΟΚ για 1η φορά είχε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Σκεφτόμουν και προετοίμαζα τον αγώνα όλη την εβδομάδα. Ξαφνικά έμαθα πως η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία και ο πατέρας μου ήταν εκεί! Ήταν δύσκολο και σκληρό, ήταν πολύ δύσκολο.

Μίλησα μαζί του και μου είπε πως δεν αισθάνθηκε κάτι, ούτε άκουσε κάποιον θόρυβο. Ήξεραν όλοι πως θα συνέβαινε και πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή για αυτόν. Φυσικά μετά επικράτησε τρέλα για να τον φέρουμε σπίτι. Αυτός ήθελε να μείνει και έμεινε κάποιο διάστημα, αλλά τελικά έφυγε. Ωστόσο η διαδρομή ήταν δύσκολη διότι έφυγε με το αυτοκίνητο.

Ήταν έντονες στιγμές, αλλά ήμουν ήσυχος και ήρεμος επειδή τον ξέρω. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014. Τότε προτίμησε να μείνει για να στείλει μήνυμα ότι πρέπει όλοι να μείνουν και να παλέψουν.

Σήμερα θα ξαναφύγει για το Κίεβο μαζί με την ομάδα. Θα κάνουν προπονήσεις στο Κίεβο. Οι προπονήσεις θα γίνουν εκεί για 6-7 ημέρες μετά θα πάει στην Ελβετία και μετά πάλι πίσω. Θέλει να δείξει πως είναι δίπλα στους ανθρώπους. Το να παραμείνει στο σπίτι τον κάνει να χάνει την ενέργεια τους. Όλο αυτό τον κάνει να νιώθει νέος. Τον συνάντησα το απόγευμα και μιλούσε μόνο για την προπόνηση!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμάτα: «Ποιος λέει ότι δεν παίξαμε καλά;»

Ο Τανζανός επιθετικός για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου και το μήνυμα του για το Κόπα Άφρικα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να... φορτσάρει επικράτησε του Βόλου με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αλί Σαμάτα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα σημειώνοντας:

«Ποιος είπε ότι δεν παίξαμε καλά; Είναι μέρος της διαδικασίας και της εξέλιξης. Θέλω να παραμείνω θετικός. Ο προπονητής μίλησε για έλλειψη έντασης και ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας, όπως ξέρει ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Πρέπει να συνεχίσουμε με θετική διάθεση. Κερδίσαμε το ένα από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή, απλώς θα δώσει περισσότερες ημέρες προετοιμασίας στον προπονητή».

Όσον αφορά την εναλλαγή του με τον Μπράντον στην επίθεση:

«Κοιτάμε μόνο την ομάδα, είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, αλλά αυτή η ερώτηση αφορά περισσότερο τον προπονητή».

Τέλος, για το Κόπα Άφρικα:

«Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, ας περιμένουμε την αποστολή της Εθνικής. Όταν έρθει η κλήση και η ώρα εκείνη, θα το ξανά συζητήσουμε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

PAOK24 News με… τρίτο ημίχρονο (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Βόλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

PAOK24NEWS-BIG

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Βόλου με 1-0 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Το PAOK24 News της Πέμπτης επικεντρώνεται στο... τρίτο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Δ. Τσορμπατζόγλου και Σ. Αναστασιάδης σχολιάζουν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας.

https://www.youtube.com/watch?v=YivMi8Pc1pI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόπεθ: «Τους περιμένουμε στο Βόλο»

Οι ατάκες του τεχνικού της ομάδας της Μαγνησίας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Βόλου στην Τούμπα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τη νέα χρονιά στην ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ, σημείωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την εμφάνισή τους. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και η απόδοσή μας ήταν φοβερή.

Πιέσαμε ψηλά, δεν τους αφήσαμε να "χτίσουν" το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως να ήμασταν καλύτεροι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ακυρώθηκε το γκολ.

Τους περιμένουμε τώρα στο Βόλο. Εμείς "ανεβαίνουμε" με τέτοιες εμφανίσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ