Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάμπιο Μάρτινς: «Πολύ καλός σύλλογος ο ΠΑΟΚ»

Η πρόθεση του 28χρονου εξτρέμ και το συμβόλαιό του με την Αλ Ουάχντα!

PAOK24

Φάμπιο Μάρτινς: «Πολύ καλός σύλλογος ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “bnsports.gr” παραχώρησε ο Φάμπιο Μάρτινς και μεταξύ άλλων πήρε θέση στο αν τον πλησίασε ο ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ καλός σύλλογος που παλεύει για τίτλους και έχει γνωστούς ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία όπως ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ζίβκοβιτς και ο Φιλίπε Σοάρες. Δεν έχω πολλά περισσότερα να πω, έχω συμβόλαιο με την Αλ Ουάχντα και σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο» ήταν η απάντηση του 28χρονου Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ, που ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, απάντησε:

«Θα έρθει η στιγμή που θα το σκεφτώ πιθανώς. Προς το παρόν, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου, επαγγελματικά και προσωπικά. Ζούμε καλά, είμαι σε έναν σύλλογο που παλεύει για τίτλους και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάνε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Για να φύγω από εδώ, θα έπρεπε να είναι για κάτι που ήταν καλό για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ειδικά για την Αλ Ουάχντα, που είναι ο σύλλογος με τον οποίο έχω συμβόλαιο αυτήν τη στιγμή».

Σε ότι αφορά το αν έφτασε ποτέ κοντά στο να “μετακομίσει” στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ποια είναι γνώμη του για τη Super League; «Είναι ένα πρωτάθλημα όπου συνήθως παίζουν πολλοί παίκτες που έχουν περάσει στην Πορτογαλία. Ξέρω ότι είναι ένα πρωτάθλημα όπου οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και τα γήπεδα έχουν απίστευτα σε ατμόσφαιρα. Και φυσικά, το να παίζεις στους καλύτερους ελληνικούς συλλόγους είναι μια ευκαιρία να παίξεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις» ήταν η απάντηση του Φάμπιο Μάρτινς, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε την έρευνά του αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να “μετακομίσει” στην Τούμπα!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ με την Αλ Ουάχντα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να βγάζει από τα ταμεία του 3 εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2021 για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ