Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρίλερ: «Σφήνα» της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Καμαρά!

“Τρελαμένος” ο Vaggelis Marinakis για τον Μαυριτανό επιθετικό, είναι αποφασισμένος να “ματσάρει” την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

PAOK24

Θρίλερ: «Σφήνα» της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Καμαρά!

Περίοπτη θέση στα σημερινά πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων βρίσκεται το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

“Δικός του ο Καμαρά” γράφει μία εφημερίδα, “ερυθρόλευκος ο Καμαρά” γράφει μία άλλη, “τανκ στον δρόμο για τον Πειραιά” γράφει μία τρίτη, “κι άλλο μπαμ” αναφέρει μία τέταρτη!

Όπως όλα δείχνουν, το deal μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη θα “κλείσει” στα… 5 εκατομμύρια ευρώ συν την παραχώρηση του Λοβέρα στους “κίτρινους” ως… ελεύθερος βεβαίως βεβαίως, όμως τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα στην… Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Μαυριτανό επιθετικό!

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Vaggelis Marinakis, βλέποντας τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει…γη και ύδωρ στον Θόδωρο Καρυπίδη για τον Καμαρά, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και έδωσε την εντολή να μπει και η Φόρεστ στο παιχνίδι, αφού πρώτα τα…έψαλλε στους συνεργάτες του για τον χρόνο που χάθηκε!

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται η υπόθεση Καμαρά να εξελιχθεί σε… θρίλερ, με τον Θόδωρο Καρυπίδη από τη μία να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά να μην μπορεί να κλείσει την πόρτα στον Vaggelis Marinakis με τον οποίο επίσης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ, τη στιγμή που είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής!

Σε κάθε περίπτωση, ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη κρατάει την ανάσα της…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ