Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωινή προπόνηση με Κάργα! (pics+vid)

Οι πρώτες προσπάθειες του 27χρονου στόπερ και οι εντολές του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Στέργιος Αναστασιάδης

Πρωινή προπόνηση με Κάργα! (pics+vid)

Ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών “ανέβασε” πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της σημερινής πρωινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.

Σε αυτό, συμπεριλαμβάνονται οι οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους “ασπρόμαυρους”, οι προσπάθειες των τερματοφυλάκων αλλά και το απαιτητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, στο οποίο πήρε μέρος και ο Γιάννης Κάργας!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της σημερινής προπόνησης, πατώντας ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψηφίζει” Θεσσαλονίκη η Κλαμπ Μπριζ (vid)

Πρωινό χαλάρωμα πριν το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό, πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας έχει ξεκινήσει και τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Κλαμπ Μπριζ κινούνται σε ρυθμούς αγώνα.

Οι Βέλγοι, από χθες εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, ξεκίνησαν τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα.

"Καλημέρα! Πάμε για μία χαλαρωτική βόλτα", ανέφερε η Κλαμπ Μπριζ στα social media της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ