Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΟΚ: Σαλαμούρας 2023!

Ανακοινώθηκε η ανανέωση

PAOK24

ΠΑΟΚ: Σαλαμούρας 2023!

Κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2023 θα είναι ο Αχιλλέας Σαλαμούρας, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Σαλαμούρα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.

Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.

Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.

Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών.

Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΕΚ: Συντηρείται θέμα Γιαννούλη

Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και το μέλλον του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με αφορμή και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του με την Νόριτς, ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, σύμφωνα με όσα σημειώνοντας σε ρεπορτάζ στην Αθήνα, ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό.

Φέτος ο Γιαννούλης με τη Νόριτς, έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με 4 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Serie A: Η Κάλιαρι έστειλε την ομάδα του Μανωλά στη δεύτερη κατηγορία

Στο χείλος του γκρεμού η ομάδα από το Σαλέρνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κάλιαρι έκανε άλμα σωτηρίας σήμερα και συνάμα «βύθισε» στον υποβιβασμό τη Σαλερνιτάνα, επικρατώντας στη Σαρδηνία με 3-2, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και ενίσχυσαν τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η ομάδα του Σαλέρνο, που είχε ξανά στην αρχική ενδεκάδα στην άμυνα της τον Κώστα Μανωλά (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο), κάνει ήδη σχέδια για τη νέα σεζόν στη Serie B.

Η Κάλιαρι προηγήθηκε με 3-0 (12' Λαπαντούλα, 40' Γκαετάνο, 51' Σομουρόντοφ), αλλά μέσα σε τρία λεπτά (56' και 58') στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πρώτα με τον Κύπριο διεθνή μέσο, Γρηγόρη Κάστανο, και μετά με τον Ματζιόρε. Οι ελπίδες τους όμως έσβησαν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σομουρόντοφ στο 76ο λεπτό.

Να σημειωθεί πως ο Παντελής Χατζηδιάκος ήταν στην αποστολή της Κάλιαρι για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του. Την ίδια ώρα η Σασουόλο νίκησε τη Φροζινόνε με 1-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή και τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Και επίσημα στην Αστάνα ο Καρλίτος!

Κάτοικος Καζακστάν εφεξής ο Ισπανός επιθετικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ποδοσφαιριστής της Αστάνα και επίσημα είναι πλέον ο Καρλίτος, με τον σύλλογο του Καζακστάν να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού από τη Λαμία!

"Η Αστάνα υπέγραψε υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ισπανό επιθετικό Καρλίτος. Η διάρκεια του συμβολαίου 1,5 έτους, ως μέλος της ομάδας ο ποδοσφαιριστής θα βγει στο γήπεδο με το νούμερο 9" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, με τη Λαμία να αγωνίζεται αύριο για πρώτη φορά χωρίς τον πρώτο σκόρερ της κόντρα στον ΠΑΟΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ