Connect with us

Preseason

«Ίσως πρέπει να περιμένει λίγο η Ρέιντζερς!»

Τι αναφέρει σκωτσέζικη εφημερίδα και γιατί έχει δίκιο ο… Ραζβάν Λουτσέσκου!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Ίσως πρέπει να περιμένει λίγο η Ρέιντζερς!»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ γενικότερα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ειδικότερα να έβαλαν χθες… φρένο στη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι “μπλε” της Γλασκόβης έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Κροάτη επιθετικό.

Ενδεικτικό είναι το προ ολίγων λεπτών δημοσίευμα της ιστοσελίδας “ibroxnews.com” το οποίο αντλεί πληροφορίες και από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Scottich Daily Mail”, το οποίο φέρει τον τίτλο “η Ρέιντζερς ίσως χρειαστεί να περιμένει για να υπογράψει τον Αντόνιο Τσόλακ”.

Η Ρέιντζερς πλησιάζει όλο και περισσότερο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ Αντόνιο Τσόλακ, αλλά μπορεί να αναγκαστούν να περιμένουν λίγο ακόμα. Η Scottish Daily Mail αναφέρει σήμερα πως ο 28χρονος φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρέιντζερς και πως επρόκειτο να πετάξει για τη Γλασκώβη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή των 1,8 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 2,1 εκ. ευρώ).

Όμως, παρά το ότι σχεδόν τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και ανάμεσα στους συλλόγους, ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ μπορεί να χρειαστεί να περιμένει, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του Κροάτη” αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου, που στη συνέχεια παραθέτει τις χθεσινές δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή του Δικεφάλου με επίκεντρο τον Τσόλακ.

Μπορεί να καταλάβει κανείς τον προπονητή του ΠΑΟΚ γιατί καμία ομάδα δεν θέλει να μείνει χωρίς ικανό αριθμό επιθετικών, όμως η Ρέιντζερς χρειάζεται να αποκτήσει φορ.

Η σεζόν ξεκινάει σε ένα μήνα και αν ο Κροάτης πρόκειται να έρθει στη Ρέιντζερς, τότε πρέπει να έχει περάσει αρκετό χρόνο στον σύλλογο πριν τα επίσημα παιχνίδια και όχι μόνο λίγες ημέρες. .

Ευτυχώς για τον Φαν Μπρόνχορστ, ο Αλφρέντο Μορέλος είναι ακόμα εδώ προς το παρόν και αν είναι σε φόρμα, αλλά ο Κολομβιανός μπορεί να μην παραμείνει στο Άιμπροξ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου” καταλήγει το κείμενο!

ΣΧΟΛΙΑ

Preseason

Σφαγή ΠΑΟΚ χωρίς VAR

Αποφάσεις που θα μπορούσαν να παίξουν το δικό τους ρόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο, είναι πραγματικότητα πως έγιναν σημαντικά λάθη στο χθεσινό παιχνίδι, εις βάρος του.

Με το VAR να μην είναι διαθέσιμο σε αυτή τη φάση των προκριματικών, ο Γάλλος ρέφερι και οι βοηθοί του έκαναν λάθη τόσο στη φάση του πέναλτι και της αποβολής του Ντόουγκλας, όσο και στη φάση όπου ο Νάρεϊ -και στη συνέχεια όλος ο πάγκος του ΠΑΟΚ- φώναξε για αντικανονικό μαρκάρισμα στην περιοχή.

Όσον αφορά στο πέναλτι, είναι ξεκάθαρο πως η παράβαση γίνεται εκτός περιοχής, ενώ και η κόκκινη του Ντόουγκλας είναι -τουλάχιστον- αυστηρή, ενώ στο 60' υπάρχει και το πάτημα στον Νάρεϊ, με τον Γερμανό να κάνει κοντρόλ στην περιοχή και να πέφτει στο έδαφος και τον Μιλό να μη δίνει τίποτα.

Από το ριπλέι φάνηκε ότι υπήρχε πάτημα χαμηλά στο πόδι, με τους "ασπρόμαυρους" να διαμαρτύρονται, χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

«Ασπρόμαυρο» διπλό γεμάτο μονομαχίες (vid)

Στην τελική ευθεία ο Δικέφαλος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, που θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η χθεσινή προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την χθεσινή προπόνηση:

https://www.youtube.com/watch?v=LHa_6kOCc5E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Απογευματινό ραντεβού στην Τούμπα!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Δικεφάλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζεται σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στη Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα συγκεντρωθούν στις 18:45, όπως άλλωστε και χθες, όπου  το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα σε υψηλή θερμοκρασία, με φόντο την πρώτη… μάχη κόντρα στους Ισραηλινούς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. H προπόνηση της Κυριακής (23.07) έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζόαν Σάστρε ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ