Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος Κούρτιτς: Υπάρχει χάσμα

Ο Λουτσέσκου άνοιξε δημόσιο διάλογο για ένα θέμα που κανένας δεν έχει πιάσει στη σωστή του διάσταση

Σταύρος Κόλκας

Φάκελος Κούρτιτς: Υπάρχει χάσμα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο θέμα Κούρτιτς, ανοίγοντας δημόσιο διάλογο για ένα θέμα που όλοι γνωρίζουν πως υπάρχει, αλλά κανένας δεν το έχει πιάσει στη σωστή του διάσταση.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Σλοβένο και τον ΠΑΟΚ; Σε πρώτη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές θέλουν κάτι πολύ διαφορετικό.

Ο Κούρτιτς, έχοντας στη πλάτη του μία χρονιά με 18 γκολ, μπαίνοντας στη τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και βλέποντας πως η Πίζα του δίνει 2 συν 1 χρόνια συμβολαίου, προφανώς και θεωρεί κατάλληλο το τάιμινγκ για να μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα του Δικεφάλου.

Την ίδια στιγμή, αυτό είναι κάτι που ξεκάθαρα δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ, γιατί το να καθίσει στο τραπέζι τώρα, δεν είναι κάτι που δεν θα τον εκθέσει. Θα χρειαστεί να δώσει περισσότερα χρήματα από αυτά που θέλει στον Σλοβένο και για μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκαθάρισε στον παίκτη πως αν θέλει να αποχωρήσει, μπορεί να το κάνει.

Όμως ο Κούρτιτς δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Και σίγουρα όχι για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, εκεί όπου ανήκει η Πίζα. Με τον τρόπο του – και δικαίωμά του – απαιτεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Υπάρχει ένας εγκλωβισμός στο θέμα και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα αν αποχωρίσει, οι σχέσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Μέχρι τον επαναληπτικό με τη Λέφσκι, δύσκολα να συμβεί το οτιδήποτε. Όμως είναι σαφές πως οι δύο πλευρές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους το συντομότερο δυνατό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ ο Καρέτσας, χατ-τρικ ο Δουβίκας στην 9άρα της Κόμο!

Νίκες με… ελληνικό άρωμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα βιβλία της ιστορίας πέρασε ο Τάσος Δουβίκας και μαζί του η Κόμο, η οποία δεν έδειξε οίκτο στην Λανς και την διέυσυρε με το σοκαριστικό 1-9 στο Bollaert.

Ο 27χρονος φορ έγινε ο 3ος Έλληνας που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Champions League, πρώτος που το κάνει μαζί με ασίστ και πλέον είναι ο Νο1 σκόρερ της League Phase με 6 γκολ!

Στην 4η θέση με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, η οποία την επόμενη αγωνιστική, στις 24 Νοεμβρίου, υποδέχεται την ΑΕΚ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπέτις 2-1

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με μία κλασική του κίνηση και συρτό σουτ ήταν αυτός που λύτρωσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο 72ο λεπτό με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της.

Ένα γκολ με τεράστια βαθμολογική, αλλά και σημειολογική σημασία για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 23ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Γκιρασί και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Φάμπιο Σίλβα άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49’), όμως η Μπέτις είχε ισοφαρίσει προσωρινά (67’) με τον Ρουϊμπάλ.

Η καταιγιστική Ντόρτμουντ πήρε αυτό που άξιζε με το γκολ του Καρέτσα και με 9 βαθμούς δικαιούται να ονειρεύεται ακόμα και θέση στην πρώτη οκτάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλδέζος: «Περήφανοι για την πρόκριση, ήμασταν ανώτεροι»

«Πρόκληση για το PAOK Academy το Μουντιάλ Κ17»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ανωτερότητά της επιβεβαίωσε η Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζρίνσκι (3-0) παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Νίκος Χαλδέζος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Magenta TV.

«Νομίζω φάνηκε η ανωτερότητά μας, ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση και είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση».

Για τις αλλαγές συγκριτικά με τον Αστέρα: «Είμαστε πάρα πολλά παιδιά. Προσπαθούμε όλοι να παίξουμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Εθνική. Και για το PAOK Academy είναι πολύ σημαντική πρόκληση. Πάμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στα προκριματικά. Θα δώσουμε τα πάντα με όποιον και να παίξουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει για το ντέρμπι (vid)

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το «Γ. Καραϊσκάκης»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα μετρά ο ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo και παιχνίδι ένας εναντίον ενός (1v1). Στη συνέχεια, το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στην αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ο Λουσέ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=zfmSFL51s2Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ