Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και επίσημα νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

Τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΕΠΟ

PAOK24

Και επίσημα νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστή και επίσημα τη νέα ΚΕΔ, μετά το τέλος του συμβολαίου του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Έτσι, από σήμερα, νέος αρχιδιατητής είναι ο Στιβ Μπένετ, όπως είχε προαναγγελθεί από τον πρόεδρο, Τάκη Μπαλτάκο, ενώ ο Πορτογάλος, Ζοάο Καπέλα, θα είναι ο VAR μάνατζερ κι ο Αυστριακός, Φριτζ Στούτσιλκ, ο σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, αναφέρει σχετικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ζητάει Έλληνες διαιτητές μέχρι τέλους

Μετά την πρόσφατη συμφωνία με την ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ Άρης, με επιστολή της προς ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζήτησε να ορίζονται στα παιχνίδια της μέχρι το τέλος των πλέι οφ, μόνο Έλληνες διαιτητές, όπως έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «ΟPAP Arena» στο οποίο είχε οριστεί ο Μανούχος, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Την Κυριακή, στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» με την Ένωση, μπήκε ο Βεργέτης, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ο Άρης έχει να παίξει με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ