Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι πρεμιέρες του Λουτσέσκου

Τι έχει κάνει ο Δικέφαλος με τον Ρουμάνο στον πάγκο, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

PAOK24

ΠΑΟΚ: Οι πρεμιέρες του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 1, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στις 20 του μήνα, στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά, στον πάγκο του Δικεφάλου, για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος στις 3 προηγούμενες πρεμιέρες μετρά από μια φορά το κάθε αποτέλεσμα.

Σεζόν 2017-18

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μια λογομαχία με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Ανιγκό, στο 19ο λεπτό, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο. Το τελικό 0-0, μοίρασε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει την κακή αγωνιστική του εμφάνιση.

Σεζόν 2018-19

Έχοντας χάσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά στα χαρτιά από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ήθελε από την αρχή να δείξει τις διαθέσεις του. Η πρεμιέρα έφερνε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει, δια πυρός και σιδήρου, να επικρατήσει με 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Η ιστορία γνωστή, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα αήττητος και να κάνει νταμπλ.

Σεζόν 2021-22

Έχοντας προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League, απέναντι στην Ριέκα, ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση ήταν κάκιστη, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, απέναντι σε μια κλειστή άμυνα. Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να «κλειδώνει» στο 0-0, μια λάθος εκτίμηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε έξοδο του, έδωσε την ευκαιρία στον Κόντε να κάνει το 0-1 προ κενής εστίας. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει δεύτερος στο πρωτάθλημα, φτάνοντας παράλληλα μέχρι τους 8 της Ευρώπης και τον τελικό του Κυπέλλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ