Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφή στην… πορεία!

Ο ένας (τουλάχιστον) παίκτης που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει των αποχωρήσεων!

PAOK24

Μεταγραφή στην… πορεία!

Και ενώ απομένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη της Super League, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Τα βασικά, είναι τρία: Η αποδέσμευση ή παραχώρηση των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Γιάσμιν Κούρτιτς και η ενίσχυση του ρόστερ!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για το ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα η κίνηση που αποδεδειγμένα χρειάζεται ο Δικέφαλος περισσότερο από ο,τιδήποτε! Η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου!

Πιο συγκεκριμένα, δεν προκύπτει από κάπου πως έχει δοθεί στον Ζοσέ Μπότο η έγκριση για το “δεκάρι” που θα “λύσει” τα χέρια του προπονητή, συνεπώς δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το πότε οι “ασπρόμαυροι” θα προσθέσουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή που θα αναβαθμίσει τον άξονα και τη μεσοεπιθετική γραμμή!

Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο είναι η αποχώρηση των Λέο Ζαμπά, Τόμας Μουρκ, Λούκας Τέιλορ, Λάζαρου Λάμπρου και Νίκα Νινούα, ενώ προφανώς και ο Δικέφαλος θα πρέπει να κινηθεί για έναν ή ακόμα και δύο κεντρικούς μέσους, σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Γιάσμιν Κούρτιτς!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε προπονητή ο Αστέρας

Βρέθηκε ο διάδοχος του Αντωνόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αστέρας Aktor βρήκε τον νέο του προπονητή στο πρόσωπο του Γκονσάλο Φέιο.

Ο 36χρονος που είχε προπονήσει την Ξάνθη το 2019, έχει προϋπηρεσία και από Πορτογαλία, Γαλλία και την Πολωνία.

Οι Αρκάδες κατέληξαν στον Φέιο μετά από αρκετές άλλες περιπτώσεις, με την ανακοίνωσή του να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

PAOK24 on studio! (live streaming)

Από τις 18:00 ως τις 20:00 στις οθόνες σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Υοutube.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Στέργιος Αναστασιάδης, Νίκος Μοσχοβίτης και Αγάπη Γαβριηλίδου σας ενημερώνουν για όλο το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων.

Στο σημερινό επίκεντρο, η χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Τάισον, τα νέα προβλήματα του Αλέσιο Λίσι, η νίκη του Δικεφάλου στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή και η «μάχη» με τη Ρόμα αύριο στο «Παλατάκι»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα… ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό από σήμερα η ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα (μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο), ήρθε με το χθεσινό 2-1 του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης και από σήμερα, η ομάδα επικεντρώνεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", που ακολουθεί (8/11, 21:00).

"Όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα.

Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο" αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας.

Πέλκας και Μιχαηλίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουσέ, ακολούθησε ατομικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ