Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μέχρι τώρα προβλήματα τραυματισμών

Το συνολικό ιατρικό δελτίο

Αντώνης Τσακαλέας

Τα μέχρι τώρα προβλήματα τραυματισμών

Ο μυικός τραυματισμός του Νάσμπεργκ, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, ήρθε να προστεθεί σε μια λίστα προβλημάτων που έχουν καταγραφεί από την έναρξη της σεζόν σε επίπεδο προπονήσεων, ως τώρα.

Ο Νάσμπεργκ μπήκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν υποστεί θλάσεις, μετά τους Καντουρί και Ράφα Σοάρες. Ο Μαροκινός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στις αρχές Ιουλίου, ενώ ο Πορτογάλος θλάση πρώτο βαθμού στον τετρακέφαλο, στις 28 Ιουλίου. Ο Λευτέρης Λύρατζης είχε υποστεί διάστρεμμα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Βούλγαρους, από την οποία και απουσίασε.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας καθώς υπέστη κάταγμα στα πλευρά μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τη Λέφσκι, ενώ την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε ο ίωση.

Το κομμάτι των ιώσεων είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, καθώς κάθε φορά που καταγράφονται συμπτώματα, λαμβάνονται όλα τα μέτρα υπό το φόβο της καταγραφής θετικούς τεστ κορωνοϊού. Ίωση έχουν περάσει οι Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φ. Σοάρες.

ΜΠΑΣΚΕΤ

PAOK on studio (live streaming)

Από τις 18:00 ως τις 20:00 στις οθόνες σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Youtube.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Στέργιος Αναστασιάδης, Νίκος Μοσχοβίτης και Αγάπη Γαβριηλίδου θα σας ενημερώσουν για όλο το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων!

Φυσικά, η αυριανή αναμέτρηση στο «Παλατάκι» με την Ουλμ αλλά και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, στο οποίο ο Δικέφαλος θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του, θα βρίσκονται στο επίκεντρο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κόντης ερμηνεύει τους ΠΑΟΚτσήδες

Συνεργάτης του Μονεμβασιώτη μιλάει για προπαγάνδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο σύμβουλος του ιδιοκτήτη του ΠΟΤ Ηρακλής, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, Γιάννης Κόντης, με διαδικτυακό του μήνυμα, μέσω της πλατφόρμας TikTok, στην οποία προτιμάει να τοποθετείται (και μάλιστα αρκετές φορές κατά του προπονητή Βάλτερ Ματσάρι), κάνει τη δική του... ερμηνεία για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και μάλιστα, κάνει λόγο για προπαγάνδα...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε, όσα είπε...

@yanniskontis Κάποτε στην Ελλάδα πρέπει να υπάρξει κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, ειδικά όμως οι αρχές . Δεν είναι δύσκολο #Ελλαδα #superleaguegreece #Ηρακλης #fyp #foru ♬ original sound - Ιωάννης Κόντης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθώος ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Απαλλάχθηκε ο Αλγκουαθίλ από τη ΔΕΑΒ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΔΕΑΒ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά απήλλαξε τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, για την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η απόφαση αναφέρει:

«1. Αφού έλαβε υπόψη της:

α) την Αναφορά Συμβάντων της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης,
β) το βιντεοληπτικό υλικό του Ηλεκτρονικού Συστήματος Εποπτείας του γηπέδου,
γ) την Έκθεση Παρατηρητή της διοργανώτριας αρχής
δ) την Έκθεση Παρατηρητή της ΔΕΑΒ,

από τα οποία προκύπτει ότι, κατά την διενέργεια του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, στις 11/10/2026, στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», για το πρωτάθλημα της Super League, περιόδου 2026/2027, φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν στις θύρες 4-7 ένα πανό-κορεό, καθώς και ένα πανό υβριστικού περιεχομένου, από τον συνδυασμό των οποίων προκύπτει συνολικό μήνυμα παρότρυνσης σε βία.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι της ίδιας ΠΑΕ, ανάρτησαν στις κερκίδες των θυρών 12-15 έτερο πανό που ανέγραφε «ΜΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ GAY» (η λέξη GAY με πράσινο χρώμα), το οποίο παρέμεινε αναρτημένο μέχρι το τέλος του αγώνα, που παραπέμπει σε ρατσιστική συμπεριφορά δια της χρησιμοποίησης του σεξουαλικού προσανατολισμού, ως μέσου χλευασμού και υποτίμησης των αντιπάλων,

αποφάσισε, με την υπ’ αριθμό 53/2026 Απόφασή της, την επιβολή σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ:
i) για την παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων, διοικητικού προστίμου ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (€30.000),
β) για τη ρατσιστική συμπεριφορά, διοικητικού προστίμου ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (€20.000).
Εφαρμογή άρθρου 1 ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025.

2. Απαλλάσσει, με την υπ’ αριθμό 54/2026 Απόφασή της, τον Προπονητή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ALGUACIL BARRENECHEA JOCEBA IMANOL, καθόσον δεν αποδείχτηκε, από το συγκεντρωθέν αποδεικτικό υλικό, ότι είχε την πρόθεση να προτρέψει σε επεισόδια βίας, με την σχετική ανάρτηση του στο Instagram.


Μη εφαρμογή του άρθρου 1 ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ