Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live: ΠΑΟΚ Β’ – Πανδραμαϊκός

Η φιλική αναμέτρηση των ασπρόμαυρων

Βασίλης Μανδράου

Live: ΠΑΟΚ Β’ – Πανδραμαϊκός
Λήξη αγώνα στη Δράμα. ΠΑΟΚ Β’ – Πανδραμαϊκός 3-0
90′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουλούρης έπειτα από κάθετη του Χατζηστραβού βρέθηκε απέναντι από την αντίπαλη εστία, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
79′ Ξαναμπαίνει στο γήπεδο ο Χατζηστραβός στη θέση του Γρόσδη.
78‘ Ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι εμφανές ότι έχει πέσει με την κούραση να έχει κάνει την εμφάνιση της.
75′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στην θέση του Χατζηστραβού και του Τασιούρα περνούν ο Κουλούρης και ο Κουτεντάκης

75′ Το 0-3 για τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία παραμένει.

70′ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό, με τον Παυλίδη να βλέπει τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να του λέει διπλό “όχι”. Η μεγαλύτερη στιγμή των Δραμινών στο παιχνίδι.

67′ Cooling break για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

62′ Έπειτα από κόντρες η μπάλα καταλήγει και πάλι στον Γρόσδη, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

60′ Δυνατό σουτ του Γρόσδη, με τον γκολκίπερ των Δραμινών να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

56′ Προσπαθούν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο οι Δραμινοί, με τον ΠΑΟΚ να μην επιτρέπει την μετάβαση στο δικό του μισό κλέβοντας συνεχώς μπάλες.

Ίδια φιλοσοφία για τον Δικέφαλο στο δεύτερο μέρος, πάρα την αλλαγή συστήματος. Συνεχίζεται η πίεση ψηλά.

50′ Όμορφη ενέργεια του Σελιμάι από τα αριστερά, με το σουτ του να κοντράρει στην αντίπαλη άμυνα και να καταλήγει κόρνερ.

Η ενδεκάδα του β’ μέρους: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Ζίλο, Jude, Ρούμιαντσεβ, Τσίκος, Γρόσδης, Σμυρλής, Σελιμάι, Χατζηστραβός

Αλλαγή συστήματος από τον Πάμπλο Γκαρσία με το 4-3-3 του πρώτου ημιχρόνου να μετατρέπεται σε 3-5-2.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στη Δράμα

Λήξη ημιχρόνου: ΠΑΟΚ Β’ – Πανδραμαϊκός 3-0

45′ Μεγάλη επέμβαση από τον Τσιόπτση, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Μπερούκα.

Φανερή η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες,  με τους Δραμινούς να είναι εμφανώς χαμηλότερης ποιότητας.

40′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς για τον Δικέφαλο με τον Σπυρίδη να κλέβει την μπάλα, να μπαίνει στην περιοχή και να πασάρει στον Φασίδη, που δεν αστόχησε απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου.

32′ Τρομερή κούρσα του Σπυρίδη από τα δεξιά με τον νεαρό να ξεχύνεται στην αντεπίθεση, να “αδειάζει” τρεις ποδοσφαιριστές και να σερβίρει στον Μπράντονιτς, με το τελείωμα του Βόσνιου να σταματάει στα σώματα.

31′ Πρώτη τελική προσπάθεια για τον Πανδραμαϊκό, με τον Τσιόπτση να μπλοκάρει σαν σε προπόνηση την κεφαλιά του Γιαννόπουλου.

27′ Κερδισμένο φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά. Ο Φασίδης ανέλαβε την εκτέλεση,  όμως το γέμισμά του κατέληξε κατευθείαν στην αγκαλιά του Σοϊλεμέζογλου.

22′ Cooling break για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κυκλοφορεί με χαρακτηριστική άνεση την μπάλα και έχει ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2- 0 πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα.

17′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Εξαιρετική ανάπτυξη για τον Δικέφαλο με τον Φασίδη να δοκιμάζει δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη  περιοχή και να κερδίζει τον Σοϊλεμέζογλου, για το 2-0.

Στο 16ο λεπτό βρισκόμαστε το 0-1 παραμένει.

10′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Φασίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Μορικέλι να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να σερβίρει ιδανικά στην περιοχή, με τον Μελενηκιώτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με αυτογκόλ.

8′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τον Δικέφαλο να δείχνει διάθεση για πίεση, κάτι που έχει αναγκάσει σε λάθη τους ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού.

Και για τις δύο ομάδες είναι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Ξεκίνησε ο αγώνας

Αυξήθηκε η προσέλευση του κόσμου. 80 περίπου άτομα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου, μεταξύ αυτών και κάποιοι φίλοι του Δικεφάλου.

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το φιλικό.

Η διαιτητική τριάδα που διευθύνει την αναμέτρηση είναι της Ένωσης Δράμας.

Η ενδεκάδα του Πανδραμαϊκού: Σοϊλεμέζογλου, Τουλκέρης, Καραγιαννίδης, Καγγελίδης, Κουκόλης, Βασίλιεβιτς, Μπάμπουρας, Μελενηκιώτης, Ζηλιαχωβάλης, Ρεβυθόπουλος, Μεντής.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Μορικέλι, Κωττάς, Κιτσάκης, Μελετίδης, Δαρέλας, Φασίδης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, γι’ αυτό και θα παίξει με δύο ενδεκάδες.

Η ενδεκάδα του β’ μέρους: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Ζίλο, Jude, Ρούμιαντσεβ, Τσίκος, Γρόσδης, Σμυρλής, Σελιμάι, Χατζηστραβός.

Στην ομάδα του Πανδραμαϊκού αγωνίζονται και τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, ο Κωνσταντίνος Ιγνατίου και ο Θοδωρής Μελενικιώτης.

Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι οι ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού. Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει το φιλικό.

Συχνές διακοπές για νερό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τις καιρικές συνθήκες να είναι δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Όλα δείχνουν ότι το φιλικό θα ξεκινήσει πιο αργά, σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα, καθώς ο Πανδραμαϊκός δεν έχει βγει ακόμη για ζέσταμα.

Λίγος κόσμος στις κερκίδες αυτή την ώρα.


Οι παίχτες του Δικεφάλου κάνουν ένα τελευταίο χαλάρωμα, ενώ Γιαξης και Γκορτεζιάνι έχουν ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο.

Κάτω από αρκετά υψηλές θερμοκρασίες θα διεξαχθει η αναμέτρηση, με το θερμόμετρο αυτή την ώρα να δείχνει τους 33 βαθμους Κελσίου.

Ο αγωνιστικός χώρος ποτίζεται μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:30 και ήδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν για προθέρμανση.

Το PAOK 24 θα καλύψει τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με τον Πανδραμαϊκό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει τω υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλησπέρα σας από το Αθλητικό κέντρο «Νικοτσάρας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tέλος η σεζόν για Τσαούση!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 23χρονος μπακ και η λύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 6 Απριλίου, θα είναι το τελευταίο του Μάριου Τσαούση τη φετινή σεζόν!

Ο 23χρονος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, όπως αποφάσισαν από κοινού ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, με τον Τσαούση να αγωνίζεται φέτος στους Ηπειρώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και να καταγράφει 23 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ και 1.710 αγωνιστικά λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ποτέ να μην παρατάς!

Η υποχρέωση του ΠΑΟΚ να αντιδράσει και ο ορατός κίνδυνος της 4ης θέσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας... καταφέρει να γίνει η πρώτη ομάδα στα φετινά πλέι οφ που χάνει βαθμούς από τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ασφαλώς και η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και οι "ασπρόμαυροι" έχουν μεν μαθηματικές ελπίδες αλλά όχι... ρεαλιστικές με βάσει την εικόνα τους το τελευταίο 20ήμερο, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μαζέψει τα "κομμάτια" του και να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τους τρεις βαθμούς προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να μείνει στην 3η θέση με παιχνίδι λιγότερο συγκριτικά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθεί στην 4η και στο -2 από τον Ολυμπιακό, εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ