Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Περιθώριο μέχρι τη σέντρα

Τι ισχύει για τα εισιτήρια

PAOK24

ΠΑΟΚ: Περιθώριο μέχρι τη σέντρα

Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τους “ασπρόμαυρους” να στοχεύουν στο 2/2 στο πρωτάθλημα, παίζοντας στην Τούμπα.

Μία Τούμπα, που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, με τη διάθεση να συνεχίζεται σήμερα μέχρι και τις 22:00, για όσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο έστω και την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (27.08) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για την 2η αγωνιστική της Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.08, 21:45) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €30

2, 3 €20

4, 4Α €10

5, 6 €15

7, 7Α, 8 €10

VIP 3ου: €80

VIP 4ου: €80

Κανάλια Πώλησης

Α. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν μόνο την Κυριακή (28.08) από τις 09:00 έως και τις 22:00.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home / eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων).

Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ