Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: «Μόνο νίκη κόντρα στον Άρη»

Ο Ισλανδός στόπερ για το σημερινό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ίνγκασον: «Μόνο νίκη κόντρα στον Άρη»

Τις σκέψεις του για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά και τον “παρτενέρ” του στο κέντρο της άμυνας, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, εξωτερίκευσε μιλώντας στη Nova o Σβέριρ “Ίνγκι” Ίνγκασον, τονίζοντας:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πως πάντα όταν πάμε εκεί, τα δίνουν όλα. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε όλα. Είμαστε έτοιμοι, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στη νίκη”.

Για το αν έχει δώσει συμβουλές στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές: “Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι της πόλης, θα δουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν βγουν σε αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και την παρουσία πολλών  νεαρών παικτών: “Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, Σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα που έχουν μικρότερη εμπειρία, αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Μεγαλώνουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε κερδίσει έξι βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θα πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα μας βοηθήσει πολύ στη φάση που βρισκόμαστε. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στους εαυτούς μας, πρέπει να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε”.

Για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και ποιες συμβουλές του δίνει: “Τα πάει πολύ καλά. Προετοιμάζεται σωστά, παίρνει τις ευκαιρίες του, παίζει πολύ καλά, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το σημαντικότερο είναι να μείνει προσγειωμένος, ταπεινός, συγκεντρωμένος και να να προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται. Εξελίσσεται διαρκώς, όπως όλη η ομάδα. Βήμα – βήμα. Είναι πάντως σε ένα πολύ καλό επίπεδο”.

Αν βλέπει στο πρόσωπο του Κουλιεράκη τον… νεαρότερο εαυτό: “Πάντα προσπαθούσα να πάρω πράγματα από τους πιο έμπειρους, ειδικά από αυτούς που έπαιζαν στην ίδια θέση με εμένα. Αυτό κάνει και ο Κουλιεράκης, δουλεύει σωστά, ακούει εμάς και τους προπονητές. Όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα, όλοι προσπαθούμε να εξελιχθούμε ατομικά αλλά και ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο, θεωρώ πως είμαστε στο σωστό δρόμο”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαμπ: «Αυτό φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις μας»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ