Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιεράκης και διαδικασία εξέλιξης

Ο 19χρονος αμυντικός και τα τρία πρώτα παιχνίδια του στον ΠΑΟΚ

PAOK24

Κουλιεράκης και διαδικασία εξέλιξης

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, έδειξε τα πρώτα του δείγματα σε ανδρικό επίπεδο, πέρσι στη Super League 2 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β’ και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην αμυντική γραμμή, πριν καν κλείσει τα 19 του, είναι ο βασικός στόπερ του ΠΑΟΚ πλέον, μαζί με τον Ίνγκασον, στα τρία πρώτα παιχνίδια της φετινής Super League.

«Eίναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας διαχειρίζεται μία κατάσταση. Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι, κάποιοι πιο «γενναίοι». Μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα του Κουλιεράκη, ο οποίος μπορεί να έχει δύο ενδεκάδες της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι του και να μην αισθανθεί τίποτα!» είχε αναφέρει γι’αυτόν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν είχε κινδυνεύσει, αλλά η μοναδική φάση του αντιπάλου (στο τέλος με τον Σενγκέλια) είχε έρθει έπειτα από ένα κακό διώξιμο του Κουλιεράκη.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κατέγραψε ένα ακόμα 90λεπτο και αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Άρη, ήταν το πρώτο «crash test». Μία κακή συνεννόηση στο πρώτο μέρος, τη διόρθωσε άμεσα ο Κοτάρσκι. Ένα κακό μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Εμπακατά, έφερε το πέναλτι για τον Άρη, αλλά και πάλι ο Κοτάρσκι, «διόρθωσε» το λάθος, αποκρούοντας την εκτέλεσε του Γκρέι.

Ο Κουλιεράκης ο οποίος κλείνει τα 19 τον προσεχή Νοέμβριο, προφανώς και θα πρέπει να ωριμάζει μέσα από τη διαδικασία των αγώνων. Δεν είναι μόνο θέμα συγκυριών και τύχης, το γεγονός ότι αυτός ξεκινάει δίπλα στον Ίνγκασον πλέον, καθώς ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, εκτιμούν ιδιαίτερα, τόσο τα αγωνιστικά όσο και πνευματικά χαρακτηριστικά του.

Και οι ίδιοι, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι είναι αρκετά πιθανό να έρθουν και λάθη, από ένα στόπερ που δεν έχει κλείσει καν τα 19 και ξεκινάει βασικός στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο και τη διαδικασία της εξέλιξης του, μία διαδικασία που εφόσον πάει καλά, μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξέτασαν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Μπλουμ δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι θα είναι ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση και φύγει από το Μπράιτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ