Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Μετατρέπεται η Superleague σε παραμάγαζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Η απάντηση της Ένωσης στην ανακοίνωση της Superleague

PAOK24

ΑΕΚ: «Μετατρέπεται η Superleague σε παραμάγαζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε αυτήν της Superleague, κατά την οποία ρίχνει ευθέως τα βέλη της κατά του Ολυμπιακού ενώ θέτει τις ομάδες του Συνεταιρισμού προ των ευθυνών τους για την «άνευ προηγουμένου εκτροπή», όπως χαρακτηρίζει την κίνηση της Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η χυδαία ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, επιχειρεί να μετατρέψει ουσιαστικά τον Συνεταιρισμό σε παραμάγαζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ουδεμία απόφαση Δ.Σ υπήρξε και ουδεμία ΠΑΕ της Super League είχε ενημερωθεί σχετικά με αυτήν. Πρόκειται για θεσμική εκτροπή, για ένα πρωτοφανές πραξικόπημα στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που διαπράχθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θα ήταν εξοργιστικό αν δεν ήταν γελοίο και δηλωτικό της αντίληψης που έχει η τωρινή προεδρία της Λίγκας, το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης – φαρσοκωμωδία. Τσιφλίκι τους θεωρούν και τη Λίγκα και το δείχνουν απροκάλυπτα.

Έφτιαξαν μόνοι τους στο Πασαλιμάνι την ανακοίνωση-οπερέτα κι έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Super League, η οποία εμφανίζεται να επιτίθεται σε μέλος και χρηματοδότη της.

Ποιοι; Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο υβρίζουν χυδαία με ανακοινώσεις ή «διαρροές κύκλων» όποια θεσμική αρχή ή όποιον θεσμικό παράγοντα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους χωρίς τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα να τους έχουν ελέγξει ως όφειλαν…

Θέτουμε όλες τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προ των ευθυνών τους απέναντι σε αυτή την άνευ προηγουμένου εκτροπή. Διότι η επόμενη ανακοίνωση της Super League θα αναρτηθεί απευθείας στο olympiacos.org.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ