Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Αναγνώριση για τους Τιάγκο Ντάντας και Ντομινίκ Κοτάρσκι!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Κατά κοινή ομολογία, παρά το ότι το γκολ της νίκης προήλθε από το κεφάλι του Γιάσμιν Κούρτιτς, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στην αναμέτρηση με τη Λαμία στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, μέσω των ψήφων των φίλων του Δικεφάλου που πήραν μέρος στη σχετική ψηφοφορία, στην επίσημη ιστοσελίδα της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Ο Τιάγκο Ντάντας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, με ένα γκολ του Κούρτιτς στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, έχοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλά τελικά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν χωρίς αμφιβολία ο Τιάγκο Ντάντας. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών της ομάδας του στο χορτάρι, βοήθησε σε κάθε φάση του αγώνα, ενώ είχε και δύο εξαιρετικές μπαλιές στον Νάρεϊ, τις οποίες ο Γερμανός δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Ντάντας πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 59,42% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, ενώ έδειξε αυτοθυσία στην τελευταία φάση του αγώνα και κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία, αν και δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ομάδα του με μία έξοχη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάρεϊ,  ενώ είχε γενικά εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο” ανέφερε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαμπ: «Μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ