Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο προσκήνιο ο Νάσμπεργκ

Το φιλικό με τον Πανσερραϊκό και ο Νορβηγός

PAOK24

Στο προσκήνιο ο Νάσμπεργκ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και δεδομένου ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω εθνικών ομάδων, την Κυριακή αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Φιλικό στο οποίο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν στα παιχνίδια πρωταθλήματος, με μία ιδιαίτερη περίπτωση να είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ.

Μετά τη μεγάλη αναμονή για την άφιξη του, ο Νορβηγός στόπερ υπέστη μία θλάση που τον κράτησε εκτός προπονήσεων, ωστόσο τώρα, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και είναι αρκετά πιθανό, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Μπορεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το «δίδυμο» Ίνγκασον-Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας να ήταν αναντικατάστατο, ωστόσο η μοναδική εναλλακτική που είχε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη θέση, ήταν ο Κάργας. Τώρα, σταδιακά, μπαίνει και ο Νάσμπεργκ…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα με τις κόκκινες κάρτες

Το αρνητικό στατιστικό του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τζόντζο Κένι στη χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η έκτη συνολικά, που έχει δεχθεί παίκτης του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν.

Από την αρχή με τις δύο κόκκινες στον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, όταν και αποβλήθηκαν οι Ζίφκοβιτς και Γερεμέγεφ, στον Τέιλορ στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, αποβλήθηκαν ο Ελουστόνδο στο ΟΑΚΑ, και ο Τσιφτσής στην Τούμπα απέναντι στην Καλαμάτα.

Πρόκειται επομένως, για μια κόκκινη κάρτα ανά τρεις αγώνες(6 σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις). Ένα αρνητικό στατιστικό, το οποίο χρήζει άμεσα προσοχής και βελτίωσης για τον Δικέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήγμα για την Μπάγερν

Εκτός για καιρό Γκνάμπρι και Σαϊμπάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγαλύτερη από τους δύο βαθμούς θα είναι η απώλεια της Μπάγερν Μονάχου στο «Klassiker» με τη Ντόρτμουντ.

Αυτό γιατί, οι Βαυαροί θα στερηθούν μέχρι τη νέα χρονιά, τους Γκνάμπρι και Σαϊμπάρι, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Μαροκινός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη ρήξη στους συνδέσμους της δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε προπονητή ο Αστέρας

Βρέθηκε ο διάδοχος του Αντωνόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αστέρας Aktor βρήκε τον νέο του προπονητή στο πρόσωπο του Γκονσάλο Φέιο.

Ο 36χρονος που είχε προπονήσει την Ξάνθη το 2019, έχει προϋπηρεσία και από Πορτογαλία, Γαλλία και την Πολωνία.

Οι Αρκάδες κατέληξαν στον Φέιο μετά από αρκετές άλλες περιπτώσεις, με την ανακοίνωσή του να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ