Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί να «σπάσει» το δίδυμο;

Θα βρει ο Νάσμπεργκ θέση στο βασικό σχήμα;

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μπορεί να «σπάσει» το δίδυμο;

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και την έναρξη των προπονήσεων του με τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή του Νορβηγού αμυντικού είχε εξελιχτεί σε ένα μίνι – σίριαλ το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς ο παίκτης έμεινε μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου του στη Βαλερένγκα πριν φτιάξει βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι με «όπλο» του τον ρυθμό που ήδη είχε από τα ματς στην πατρίδα του θα πρέπει πλέον να γίνει focus στη «χημεία» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ήρθε ο τραυματισμός του που τα ανέτρεψε όλα.

Ο Νάσμπεργκ έχει επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις και έχει τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου και όλα δείχνουν ότι στο φιλικό της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό θα πάρει (επιτέλους) χρόνο συμμετοχής.

Σε μια χρονιά όμως που το rotation θα είναι πιο κλειστό μιας και οι αγώνες θα είναι λιγότεροι σε σχέση με πέρσι και με την διακοπή λόγω Μουντιάλ να πλησιάζει, το ερώτημα που καλείται να απαντηθεί είναι ένα και ξεκάθαρο.

Μπορεί ο Νάσμπεργκ να καταφέρει να μπει «σφήνα» στο δίδυμο Κουλιεράκη – Ίνγκασον που το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει… σπίτι τους τη φανέλα βασικού, με το νεαρό Έλληνα στόπερ να αφήνει πίσω στην… κούρσα  τον Κάργα.

Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος παιχνίδια «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ και είναι σίγουρο ότι ο Νάσμπεργκ θέλει να δείξει στον Λουτσέσκου ότι μπορεί να ποντάρει (και) σε αυτόν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτητής β΄ κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο άπειρος Πορτογάλος που επέλεξε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον 30χρονο Πορτογάλο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, διαιτητής της 2ης κατηγορία της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

O συγκεκριμένος ρέφερι, ο οποίος έγινε διεθνής μόλις... πέρσι και θα "σφυρίξει" για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πέδρο Νούνο Μαρτίνς και Πάουλο Ρικάρντο Μπρας, τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων, στο VAR θα βρίσκονται ο Πορτογάλος Μπρούνο Αλεσάντρε Εστέβες και ο Ηλίας Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής της ΕΠΣ Δράμας.

Σε ότι αφορά το Άρης - ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για Έλληνα διαιτητή, αυτός θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας και στο VAR ο Γερμανός Πάτρικ Φραντς Νανσλμπάουερ, ενώ το Λαμία - Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών και στο VAR θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της ΕΠΣ Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ